Кой ти гледа честотата ?
Честота някаква си, кому е притрябвала !?
Важното е хората да бъдат добре плашени (нямам предвид A.L.F., въпреки че аватара му може да ме изплаши).
Ама точно на теб ли да обяснявам.
(Хайде стига съм писал за днес, ами да взема да свърша и малко работа)
ОФФФФФФФФФФ! Аман вече от такива идиоти! Усещам се, че започвам вече сериозно да се дразня от такива копеленца, като авторчето на този блог. Много неща ме ядосват по света, ама за 99% от тях намирам някаква причина/оправдание и що-годе се примирявам с тях. Ама ей такива изяви на човешка простотия, пълна липса на размисъл, смисъл и причина/следствие - това не мога да го разбера и понеса. За мен човекът е с болна психика и/или въображение и има нужда от лечение. Ама понеже в България никой не обръща внимание на лудите и те са между нас, че и на всичкото отгоре Интернет им дава поле за изява, стигаме до момента в който ми се прищява да го хвана за врата и да му блъскам главата в стената докато му дойде акъла. И на всяко блъскане да го питам на каква честота е, май ли е, юни ли е
Поразрових се по-въпроса мисля,че е това "Ритуалният календар Цолкин се състои от 260 дни (13 месеца по 20 дни)"Първоначално публикувано от FearMe
http://2012-bg.com/maite/308-mayan-calendar
Първоначално публикувано от MitkoS
FearMe, така само ще се разстроиш от честота 13:20, но пък ще се настроиш на честота life is live.