ми тогаз на 2-ри.
Някъде на морски бряг - мидите ще ги извадя за норматив.
ми тогаз на 2-ри.
Някъде на морски бряг - мидите ще ги извадя за норматив.
само да не ви стане лошоПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
п.с. кога и къде точно е събитието да измисля вариант да се появя
Ако нямате нищо против може и аз да дойда. Ще гледам да пренаредя малко нещата, че да съм близо до Варна по другата седмица.
Хайде рокаджиите! На 18ти в Летния ще има качествен варненски миетал.
За "After July Morning " сбора - Вход свободен !!!
Ако успеем да се сберем преди тръгване , да се наместим по колите.
Благотворителен концерт за съдиняване на духа на хардуерните гурута ще изнесат :
Stenly - Жицата
Techno - Бурията
Владо - Фурията
Предоставяме и възможност за Караоке , но поради ограничен бюджет списъка на песните ще бъде малък.
( Всеки да си носи пиене за двама )
Заявки за участие? Викам, да се съберем на по бира преди това.Хайде рокаджиите! На 18ти в Летния ще има качествен варненски миетал.
Аз за сега съм свободен и навит Нека дойде утре и ще видим.
Отпуската свърши и от утре Варненското черноморие ще е спомен до следващата година . Жалко, че не съм видял темата навреме.
Весело изкарване на предстоящите сбирки .
Нищо не можах да вдяна къде? кога ?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1308341539[/time]_________________________________________________
Ау то било за 14 ти . Язък щяхме да сме 2 ма за мидите.Първоначално публикувано от kris11
леле съвсем се обърках било за 02.07 - то мн. време има, ще забравя.
@civica час ??? че утре съм на сенокос /пардон джунглокос/ да се върна по-навреме евентуално
На 18 , утре , събота , Летен театър , музика на живо и бира на корем !
Аз съм 100% там И без това доста приятели ще свирят та трябва да се подържат с викане Пък и поооосле, бири и други сладости .... Kasap и той ще е в агитката, така, че ако искате може да се сберем повече народ.
Сори .получих дървесен удар освен слънчевия.Един дебел клон има няма 12 см реши да се срещне с тиквата ми като падаше.
Нещо ново и по актуално ?? Да е място където освен хора пускат и дом. любимци / не жени де/.
Концерта беше жесток. Следващата ГСП (груба селска проява) мислим да е на 2ри срещу 3ти на тихо място до морето и да посрещнем слънцето (ако има оцелели до тогава де)
Супер беше!Първоначално публикувано от stenly
Малко "Силвър" поотбиха номера, ма мисля да им дам шанс за поправителен в събота: http://www.vintage33.com/