Re:Тъмно ли е, или съм кьорав ?
Цитат:
Първоначално публикувано от MitkoS
Хе-хе,
Само два дни минаха и всичко си дойде на мястото - светло навсякъде.
Неее, не е тревата, въпреки, че за тия два дни тя рязко си смени цвета към по-светло.
Който е поглеждал хоризонтите днес по обяд, няма как да не е забелязал, че те днес са по-светли от небето над главата. И сега в момента пак са такива.
А предишните дни, когато писах в темата, хоризонтите бяха по-тъмни (мръсно-синьо-сиво-черни) от небето над главата. Дали беше смог, или вулканичен прах, или просто по-плътни облаци - не знам.
Та така уважаеми съфорумници, два извода мога да направя от цялата тая илюзия:
1. С моето ЕГН всичко си е наред.
2. Хе-хе, да ви светна (колко удачно в случая е това "светна"), че всъщност вие сте тези с проблеми с ЕГН-то. Един сложил тъмни очила пред очите, друг сложил тъмни очила пред мозъка - е няма как да ви направят впечатление тъмните и светлите хоризонти !
(В последното изречение "хоризонти" да се тълкува и в пряк и в преносен смисъл, но кой както му позволява ЕГН-то)
:thankyou-
А бре що не се прегледаш при някоя кака от логически задачи...........ще ти найде болежката, че и цяр може да ти найде.........
Ще се прегледам, пък може и сладолед да хапнем, както правихме последния път. Ха завиждай сега, нека ти е.
А на всички останали, поднасям извинения си с един цитат от някъде си:
Къде тук видя "сърдити старчета" ? Аз като гледам, и да има старчета, то те изглеждат по-скоро като "весели старчета". А пък кисненето по форуми и кръчми ме е убедило, че е по-добре да си в компания на "весели старчета", отколкото в компания на "кисели гъзарчета".
Цитат:
Първоначално публикувано от MitkoS
А пък кисненето по форуми и кръчми ме е убедило, че е по-добре да си в компания на "весели старчета", отколкото в компания на "кисели гъзарчета". [/i]
:016:
Това последното наистина ме разсмя