-
Предложение за нова тема
КАкво ще кажете да има тема за търсене на софтуер,музика и др. работи на цд, тук сме сума хора няма смисъл да се набутваме като купуваме от разни изроди[:)]
(разбира се ако няма да има legal prosecution, щото това може и да е малко незаконно [}:)], админите ще кажат)
-
Предложение за нова тема
-
Предложение за нова тема
Мда, наистина не е лоша :-)... Господа админи... какво ща кажете?
-
Предложение за нова тема
-
Предложение за нова тема
Няма проблем, само как ще става размяната ?
-
Предложение за нова тема
Админите не ги забърквайте - ако кажат "да" излиза, че официално подкрепят пиратлъка, което не е така. (хихихи - "вервайте ми")
Ако кажат "не", темата се обезсмисля.
Предлагам доразработване на идеята, пък админите може и да пропуснат да видят в суматоха каква се е заформило.
-
Предложение за нова тема
Да бе!Ако искате можем и да "превземем" Setcom пък тои Крис няма да се <font color="red">у</font id="red">сети!
...вервайте ми!
От много скоро пиша на кирилица и не съм свикнал още!
-
Предложение за нова тема
...може и да не се осети, но ще се усвести по някое време :-))))))
-
Предложение за нова тема
Ми какво да ви кажа - и да го подкрепям и да не го подкрепям пак ще се пише, затова е по-добре да е удобно...
Но наистина - как ще разменяте?
Ако смятате, че е необходим отделен форум от hack&crack, формулирайте как би следвало да се казва и може да се появи
-
Предложение за нова тема
Примерно да го наречем "За една БИРА"!
Явката от време на време да се променя, а "БИРА"-та - си е в реда на нещата, ако не ми "вервате"...
-
Предложение за нова тема
Хехехехе тогава го наречете:"Пиратски софтуер за всички" ама с големи червени букви за да привлича вниманието веднага :))Ако пък искате да е закодирано може:"Юруш на маслините"
-
Предложение за нова тема
Moje 6to da ne e :)) samo 4e da go nare4em uru6 na domatite :)) po dobre.
-
Предложение за нова тема
Адам & Ева рубрика не искате ли [:)]
-
Предложение за нова тема
Адам&Ева ме кефи как не сте се сетили по-рано :)) ама са малко евите тук...
-
Предложение за нова тема
Adam i Eva neznam, ma vij...rubrika "Admin&Moderators erotishe pause" nema da e losho....
kak vi zvuchi DeathKnight samo po procesor...ili Kris dibidus po videokarta, Doctora samo po software.....tva sha mi dopadne mnogo ;=))[:-bonc01]