Моля и за мен. blue111970@yahoo.com Благодаря.
Моля и за мен. blue111970@yahoo.com Благодаря.
Ако може и за мен една - denis.aleidinov@abv.bg
Изпратих покани на всички писали досега. Обаче не ми отчита брояча на поканите. Кажете има ли проблем с регистрацията ви. Че май мейлa ви трябва да е в gmail.com
Ами... аз не съм получил мейл, въпреки, че съм с gmail адрес
Ако искаш, пробвай да ми пратиш и на kod@setcom.bg
В профила ви беше мейла на сетком.бг. Изпратих на гмайла.Първоначално публикувано от КрИс
я опитай на мен
a.simeonoff@gmail.com
Благодаря
пратих току щоПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
Някой ако има една излишна покана, моля да прати и на мен:
boby.kurtev@gmail.com
Предварително благодаря. ;-)
Тук се разпращат само покани.Може ли някой да обясни обикновенно каква е резолюцията на филмите, какви са кодеците които се ползат и какъв формат са видеофайловете???
Има ли някакво предимство пред филмите в замунда, арена или друг торент и ако отговора е "да" какво е това предимство-качеството на филмите(картината ли) какво ли???
Защото аз съм регистриран в 3 торент сайта, 2 обществено известни и един почти неизвестен и неизвестния го ползвам, само ако е свален някой филм от общественоизвестните, тъй като в неизвестния никой не прави оплаквания и филмите си стоят без никой да ги пипа.Например "Игра на тронове" аз бях бърз, но един колега докато се накани, "да му дойде" и бам удариха балтията на троновете и той взе на мен да ми мрънка че го нямало ...
Кажете какво е качеството и струва ли си ???
Ако може и за мен една покана vdobrovolski@gmail.com
Благодаря.
Някой ако има една излишна покана, моля да прати и на мен:
konstantin7712@gmail.com
Благодаря ви предварително .