Хайде нещо по различно от Хитачи, Дайкин и др машини ...
Доста време ми трябваше да осмисля и разбера този факт. При над 99 % от мъжете е извършена тази хирургическа процедура , още след раждането, по желание на родителите, които пък го искат, защото техните са го искали за тях и т.н. назад във времето. Казаха ми, че и в Англия до около 60-те години на миналия век също мъжете са били обрязвани, но за тази истинност не гарантирам. Логично е да е вярно, тъй като англичаните са дошли първи в САЩ и нищо чудно от тях да произхожда тази дивотия.
И аз, като доста българи съм жигосан с предразсъдъци заради историческото ни минало, относно обрязването. А се оказва, че за да си обрязан не е задължително да си мюсюлманин или евреин или някакъв друг религиозен тип. Случаят с Америка е точното доказателство. Твърдят , че всичко е поради хигиенични причини.
Ще изтъкна няколко относително обективни предимства и недостатъци относно обрязването. За естетиката май дамите имат думата
Предимства:
1. По -добра хигиена, заради липсата на влажна среда, от което пък следва липса на болестотворни гъбички и бактерии, миризми( Това уж е и причината за тази инвазия )
2. Дълготрайност на половия акт, поради намалената чувствителност на върха на члена.
Недостатъци:
1. Уж намалено удоволствие от секса, заради тази намалена чувствителност, макар че за 5 годинки в USA не съм чул американец да се оплаква, че не се кефи от секса
Мнения и коментари ?