Dobre peoplr mersi za minaliq forum sega da vi pitam ....da znaete kude ima hubali kartinki za avatar li be6e? PLSSSSS kajete mi a i kak da polu4avam zvezdi4ki plssssss
Преглед за печат
Dobre peoplr mersi za minaliq forum sega da vi pitam ....da znaete kude ima hubali kartinki za avatar li be6e? PLSSSSS kajete mi a i kak da polu4avam zvezdi4ki plssssss
Значи звездичките се получават в зависимост от това колко мнения имаш дадени във форума :) Така че, очаквай звездички, след време, когато натрупаш мнения :))
Аватари можеш да намериш в чуждите форуми, копирайки картинката под ника, но можеш да си слагаш и твои снимчици и всякакви такива глупости. Аватара те отличава от останалите участници във форума, такак че трябва да е поне малко уникален :) и да не се сменя често. Или пък ако ще го сменяш поне да е подобен на стария, да има някакъв смисъл. Виж Julian например, лепи само котки :)) Deathknight е с мангата, а Kirande, е убий ме ама нейните никой не ги разбира :)))
Та това е :)
А-ла-ла-лайка, циганка свирииииии на балалааааааааайка :Р~
Какво неразбираемо има в арабската калиграфия? :Р~~~~~~~~~~~~
mi 6tom mogat da se kopirat ubavo no ne mersi iskam da znam za saitove s mnogo takiva :PP[:-banghead]
http://enchantedrealm.dhs.org/avatars/avatars.htm
Тук има доста, зависи какво искаш... аз лично като попадна нещо - си го слагам за аватар (то пък като че ли не си личи) ;).