Dobre peoplr mersi za minaliq forum sega da vi pitam ....da znaete kude ima hubali kartinki za avatar li be6e? PLSSSSS kajete mi a i kak da polu4avam zvezdi4ki plssssss
Dobre peoplr mersi za minaliq forum sega da vi pitam ....da znaete kude ima hubali kartinki za avatar li be6e? PLSSSSS kajete mi a i kak da polu4avam zvezdi4ki plssssss
Значи звездичките се получават в зависимост от това колко мнения имаш дадени във форума Така че, очаквай звездички, след време, когато натрупаш мнения
Аватари можеш да намериш в чуждите форуми, копирайки картинката под ника, но можеш да си слагаш и твои снимчици и всякакви такива глупости. Аватара те отличава от останалите участници във форума, такак че трябва да е поне малко уникален и да не се сменя често. Или пък ако ще го сменяш поне да е подобен на стария, да има някакъв смисъл. Виж Julian например, лепи само котки Deathknight е с мангата, а Kirande, е убий ме ама нейните никой не ги разбира )
Та това е
А-ла-ла-лайка, циганка свирииииии на балалааааааааайка :Р~
Какво неразбираемо има в арабската калиграфия? :Р~~~~~~~~~~~~
mi 6tom mogat da se kopirat ubavo no ne mersi iskam da znam za saitove s mnogo takiva :PP[:-banghead]
http://enchantedrealm.dhs.org/avatars/avatars.htm
Тук има доста, зависи какво искаш... аз лично като попадна нещо - си го слагам за аватар (то пък като че ли не си личи) .