Хенди - лъжат ли ме или аз вече съм прекалено мнителен?
Здравейте, реших да премахна автоматичното подновяване на договора ми към МТЕЛ.
В офиса на Хенди бяха изключително любезни ( това много ме усъмни ) и казаха че трябва да попълня някаква бланка. И ми дадоха около 15 бланки. Първата беше Договор нещо си.
Казаха, че един вид трябва първо да прекратя сегашния договор и новия, който подписвам вече няма автоматично подновяване и мога да го прекратя, когато си искам.
Но се зачетох в това, което подписвам и там пишеше, че срока на договора е 24 месеца и само доставчика може да го прекрати предварително. В случай, че аз реша, трябва да си платя неустойки.
И се чудя сега каква врътка са измислили или просто Хенди ме правят на шаран.
P.S. Колегата видя какво пиша и каза, че преди 20 дни е ходил да си спре автоматичното подновяване в офис на МТЕЛ и са му дали да попълни една бланка заявление от една страница. Значи пак шмекерии от Хенди и тази тема трябва да отиде в Черния списък :(.
Re:Хенди - лъжат ли ме или аз вече съм прекалено мнителен?
Един съвет- щом ви предложат нещо за подписване и е повече от 5 реда си го взимате у дома и на спокойствие изчитате това което пише. Вярно трябва пак да се отиде да се подаде ако ви устройва, но може да спести много неприятни мигове. Тези 'любезни' служители започнаха да прекаляват и скоро ще има някой гримиран ми се струва :2guns: Това което разказва колегата мирише на опит за подлъгване. На жена ми баба й скоро се сдоби с договор към ментел за 24 месеца по подобен начин :taz
Re:Хенди - лъжат ли ме или аз вече съм прекалено мнителен?
Цитат:
Първоначално публикувано от Usera
Един съвет- щом ви предложат нещо за подписване и е повече от 5 реда си го взимате у дома и на спокойствие изчитате това което пише. Вярно трябва пак да се отиде да се подаде ако ви устройва, но може да спести много неприятни мигове. Тези 'любезни' служители започнаха да прекаляват и скоро ще има някой гримиран ми се струва :2guns: Това което разказва колегата мирише на опит за подлъгване. На жена ми баба й скоро се сдоби с договор към ментел за 24 месеца по подобен начин :taz
Е, то стана ясно, че лъжат. Другата седмица, като имам време ще мина през офиса им.