Резултати от 1 до 3 от общо 3

Хенди - лъжат ли ме или аз вече съм прекалено мнителен?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Хенди - лъжат ли ме или аз вече съм прекалено мнителен?

Здравейте, реших да премахна автоматичното подновяване на договора ми към МТЕЛ.

В офиса на Хенди бяха изключително любезни ( това много ме усъмни ) и казаха че трябва да попълня някаква бланка. И ми дадоха около 15 бланки. Първата беше Договор нещо си.

Казаха, че един вид трябва първо да прекратя сегашния договор и новия, който подписвам вече няма автоматично подновяване и мога да го прекратя, когато си искам.

Но се зачетох в това, което подписвам и там пишеше, че срока на договора е 24 месеца и само доставчика може да го прекрати предварително. В случай, че аз реша, трябва да си платя неустойки.

И се чудя сега каква врътка са измислили или просто Хенди ме правят на шаран.

P.S. Колегата видя какво пиша и каза, че преди 20 дни е ходил да си спре автоматичното подновяване в офис на МТЕЛ и са му дали да попълни една бланка заявление от една страница. Значи пак шмекерии от Хенди и тази тема трябва да отиде в Черния списък .

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2005

Re:Хенди - лъжат ли ме или аз вече съм прекалено мнителен?

Един съвет- щом ви предложат нещо за подписване и е повече от 5 реда си го взимате у дома и на спокойствие изчитате това което пише. Вярно трябва пак да се отиде да се подаде ако ви устройва, но може да спести много неприятни мигове. Тези 'любезни' служители започнаха да прекаляват и скоро ще има някой гримиран ми се струва Това което разказва колегата мирише на опит за подлъгване. На жена ми баба й скоро се сдоби с договор към ментел за 24 месеца по подобен начин

4. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Re:Хенди - лъжат ли ме или аз вече съм прекалено мнителен?

Цитат Първоначално публикувано от Usera
    Един съвет- щом ви предложат нещо за подписване и е повече от 5 реда си го взимате у дома и на спокойствие изчитате това което пише. Вярно трябва пак да се отиде да се подаде ако ви устройва, но може да спести много неприятни мигове. Тези 'любезни' служители започнаха да прекаляват и скоро ще има някой гримиран ми се струва Това което разказва колегата мирише на опит за подлъгване. На жена ми баба й скоро се сдоби с договор към ментел за 24 месеца по подобен начин
    Е, то стана ясно, че лъжат. Другата седмица, като имам време ще мина през офиса им.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Лъжат ли Globul?!?
    От wolfman78 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 13
    Последно: 03-05-13, 14:23
  2. Отговори: 15
    Последно: 23-03-10, 12:13
  3. Прекалено много Java?
    От dmitry във форум Общ - софтуер
    Отговори: 3
    Последно: 09-10-08, 19:47
  4. Globul b-free - лъжат
    От ilhanbg във форум Технологии
    Отговори: 55
    Последно: 18-03-06, 00:18
  5. Прекалено тежък сайт...
    От LordOfEvil във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 7
    Последно: 25-08-03, 17:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе