ПЕЧЕН БЕЛЕН СЛЪНЧОГЛЕД няма-има суров,осолен белен слънчоглед
аууууу каква трагедия![]()
също, като тази https://forum.setcombg.com/index.php/topic,56325.0.html![]()
И аз съм му фен,ма няма и няма.Преръшках Кауфланд-има само небелен.![]()
... Онзи ден взех три пакета печен белен от Lidl. На пакета пише California.
Те не случайно продават осолен белен непечен слънчоглед. Идеята е да си го опечеш сам, защото е страхотно вкусен още топъл, току що опечен. Иначе ако престои повечко време гранясва.
На пръв поглед, какъв по-хубав от белен, току-що изпечен слънчоглед. За мен това е шарения, с черупките. Направо сме пристрастени. Нормата ми е пакетче от 200 гр за половин час. Това си е жива мания. На палеца и показалеца имам дебели мазоли и на двете ръце от него. И ОГРОМНИЯ плюс е, че докато Моята чопли, почти не може да приказва за час - два на вечер.
Калчев е най-свежия и непринуден пич в този форум. Да е жив и здрав и дълги години Неговата да не го тормози с прикази и да мушка слънчогледа.
Хи-хи -в технически форум...Първоначално публикувано от Aleksandars
И стига сте писали глупости!!! Има белени печени семки осолени с търговска марка "Катеричка" мисля един търговец от гр.Пещера ги произвеждаше купувал съм си малки разсфасовки.Има и сурови неосолени и непечени в найлонови пикчета от по 200 грама марката е "детелина" http://detelina.com/surovi-beleni-sl...ovi-semki.html фирмата "ядки детелина" ЕООД от гр.Севлиево.
Има ги в "ПЕННИ МАРКЕТ" и от миналата година есента съм си купувал няколко пъти по няколко пакета. Цената на белените семки без сол е 89 стотинки за пакет от 200 грама.
Консумирането им по 20-30 грама на ден влияе добре на мъжката полова система и на самолетаПредпазва от "простата алармира" ...
А на Калчев1 му препоръчвам да купи на съпругата си едни семки с бяло по ръбовете/краищата наричат ги "конски семки" защото са и по голями. Също така обаче са и по-твърди :rolleyes: та жена му да се умори от люпене-така хем няма да говори, хем ще болят устата след като чоплила и няма да говори/го тормози и след чопленето ...
И тях ги има в ПЕННИ![]()
И като го ползваш отделя олио за смазване и върви по гладко процеса!Първоначално публикувано от justify
![]()