Има ли някой колега от форума да е в мрежата на Амуей?
Малкия има проблеми някакви тази година със слънцето и уж техния слънцезащитен крем е много добър? Та ако някой се занимава с техните продукти, може ли да каже цена, че май са си скъпи.
Има ли някой колега от форума да е в мрежата на Амуей?
Малкия има проблеми някакви тази година със слънцето и уж техния слънцезащитен крем е много добър? Та ако някой се занимава с техните продукти, може ли да каже цена, че май са си скъпи.
Това ми звучи като древно бойно изкуство. :rolleyes:
Американски препарат за почистване на тоалетни се ползва у нас като лекарство за екземи, пише вестник “Република”. Става въпрос за препарата „LOC”, който е предназначен за почистване на бани, подове и санитарен фаянс. У нас обаче дистрибутори го предлагат като универсално средство за лекуване на кожни екземи, напукани пети и дори като ефикасни капки за нос. Суперлативите от страна на дистрибуторите не свършват до тук. Според тях, препаратът може да се използва и за торене на цветя, както и като шампоан за домашни любимци.
Препаратът „LOC” e на козметичната компания “Амуей”.
Стоките на „Амуей” се внасят в нашата страна от 2-3 години, а дистрибуторската мрежа непрекъснато се увеличава, но не заради ползите от препаратите, а заради парите, които всеки дистрибутор получава от продажби. И тук се получава познатата пирамида, в която дистрибуторите печелят от новопривлечените хора. По този начин се получава безумната ситуация, при която един продукт, който американците използват за почистване на тоалетни, у нас се ползва като лекарство.
Още по темата:
http://www.razkritia.com/114875/%D0%...%D0%B0-%D1%82/
Не съм наясно каква част от написаното е истина, но при всички положения ти препоръчвам да не се занимаваш с гаражни фирми и разносна търговия. Рекламата при нея преобладава, а ефектът вместо положителен може да е отрицателен.
Неприятното при подобен род бизнес е, че има мнооого дистрибутори и не можеш да ги различиш от нормални потребители. Така че е в реда на нещата да има и много положителни мнения и всеки да си хвали боклуците...
И още от западни потребители:
"Be afraid. Be very, very afraid. Amway is probably the most well known pyramid scheme. Basically the only way to make any $$$ in Amway is to get people to join under you. I got sucked into going to a meeting by my friend and his family (they basically flat out lied to me to trick me into going). It is the biggest crock of sh*t I've ever seen in my life. They try to brainwash everyone about how you can be rich and independently wealthy in only a few short years selling amway crap. Argh. I'm still bitter about the whole situation."
[quote=КрИс ]
Американски препарат за почистване на тоалетни се ползва у нас като лекарство за екземи, пише вестник “Република”. Става въпрос за препарата „LOC”, който е предназначен за почистване на бани, подове и санитарен фаянс. У нас обаче дистрибутори го предлагат като универсално средство за лекуване на кожни екземи, напукани пети и дори като ефикасни капки за нос. Суперлативите от страна на дистрибуторите не свършват до тук. Според тях, препаратът може да се използва и за торене на цветя, както и като шампоан за домашни любимци.
Препаратът „LOC” e на козметичната компания “Амуей”.
Стоките на „Амуей” се внасят в нашата страна от 2-3 години, а дистрибуторската мрежа непрекъснато се увеличава, но не заради ползите от препаратите, а заради парите, които всеки дистрибутор получава от продажби. И тук се получава познатата пирамида, в която дистрибуторите печелят от новопривлечените хора. По този начин се получава безумната ситуация, при която един продукт, който американците използват за почистване на тоалетни, у нас се ползва като лекарство.
Още по темата:
http://www.razkritia.com/114875/%D0%...%D0%B0-%D1%82/
Не съм наясно каква част от написаното е истина, но при всички положения ти препоръчвам да не се занимаваш с гаражни фирми и разносна търговия. Рекламата при нея преобладава, а ефектът вместо положителен може да е отрицателен.
Неприятното при подобен род бизнес е, че има мнооого дистрибутори и не можеш да ги различиш от нормални потребители. Така че е в реда на нещата да има и много положителни мнения и всеки да си хвали боклуците...
И още от западни потребители:
"Be afraid. Be very, very afraid. Amway is probably the most well known pyramid scheme. Basically the only way to make any $$$ in Amway is to get people to join under you. I got sucked into going to a meeting by my friend and his family (they basically flat out lied to me to trick me into going). It is the biggest crock of sh*t I've ever seen in my life. They try to brainwash everyone about how you can be rich and independently wealthy in only a few short years selling amway crap. Argh. I'm still bitter about the whole situation."
[/quote
Крис, благодаря, особено за западното мнение.
Аз с Амуей и като цяло с МЛМ съм доста добре запознат. За съжаление имам близки хора, които са в мрежата на споменаваната марка и са като фанатици вече. От лични съображения не искам да ги питам за продуктите.
Чух от други хора да видя техните кремове. Трябва да намеря нещо хубаво, Че малкия е много бял и тази година от сега получава страхотни обриви, представям си след месец-два. А миналата година му нямаше нищо, ще ходим и на алерголог да го види.
Ще ползвам темата да помоля някой да препоръча изпитани мазила за това силно на моменти слънце.
Не знам дали е правилна теза, но слънцезащитен крем... на морето. В града и за всекидневието - ако детето има проблем според мен е по-добре някакъв крем за кожа да препоръчат в аптеката или в някоя козметика. Има кремове, които са с фактор 15.
А за морето... всички марки имат детски серии с 50-75 фактор. Виши например със сигурност са хубави.
@ ops5
Съчувствам ти, искрено! Имаме си две такива дечица, голяма мъка е!
Директно по темата не мога да ти отговоря, преди 20 години се сблъсках с МЛМ (по-специално с Golden World Club) и от тогава категорично стоя далеч от такива схеми. Всъщност мога да попитам приятели, живеещи в САЩ за този продукт. Но си мисля, че няма как, ако това е сайта му: http://www.amway.com/Shop/Product/Pr...itemno=107876, да си представя, че подобно нещо може да се прилага върху деца... Ето всичките има продукти по ключова дума skin: http://www.amway.com/Shop/Search/Sea...iewall=Product , a от тях, с визуално по-медицинска насоченост - clear.now са само 5 мазила (4 за акне): http://www.amway.com/Shop/Search/Sea...word=clear.now
Позволявам си за следното мнение: обърни се към алерголог, който да е в час и да не ти гарантира 100% ефективно лечение - такова няма. Личен опит и от моя милост: според тях сенната ми хрема ще се оправи след свършване на пубертета - становище, което би било интересно на антрополозите в предвид факта, че вече съм над 40... От въпросния алерголог поискай да ти направи пълен кръвен тест, колкото и ненадежден да е резултата (той е в зависимост от възрастта на детето) - все пак ще те насочи от какво трябва най-много да го пазиш на този етап. Пресписваните антиалергични мазила са си кортикостероиди, използвай ги само в аварийни случаи. Мой приятел, първоначално тръгнал по твоя път, мажеше детето си с ELOCOM година и нещо. След предоляването на алергията (за това след малко) структурата на кожата и подкожната тъкан в областта на прилагането на крема е видимо (и на допир) по-друга - представи си го като голям, мек и полупрозрачен мазол. Нямам думи...
За лечението, което ти препоръчвам: класическа (не на Боарон) хoмeопaтия. Трябва да проумееш, че проблемите с кожата са крайния резултат от проблеми с вътрешните органи - нямам време да разяснявам. Така, че ако мажеш кожата с антиалергични кремове, просто подтискаш чистенето на организма. Грубо сравнение, но върши работа - роненето на мазилка и мухлясването на външната стена на банята никога няма да спре, каквито и мазилки и антибактериални бои да се използват, докато не се предоствати проникването на влага в стената...
Успех с борбата!
@ops - Заеби ги тия МЛМ простотии хербалайфски....след като се произнесе лекар, лекар и никой друг, и се назначи терапия ти препоръчвам продуктите на друга американска фирма Swanson, където и цените са повече от поносими, поръчва се по интернет, доставката идва с федекс, което оскъпява при пазаруване на няколко продукта и/или повече опаковки около 35% и пак крайната цена е далеч под тези на околните аптеки.
http://www.swansonvitamins.com/
лично аз съм напазарувал омега 3, ку10, годжи берита, цитросепт, и т.н от тях и съм много доволен особенно като се вземе и в предвид спестените финикийци. Например: цинтросепт ( Grapefruit Seed Extract Liquid Concentrate ) в нашата аптека най-голямата опаковка от 50мл е 45лв. 20мл - 27лв.... при свансон http://www.swansonvitamins.com/NUB00...330&csp=NUB003 - 120мл - малко над 13долара.
Аз малко грешно започнах темата, един вид за тия МЛМ.
И аз не ща да се занимавам с тях, но препоръчаха да проверя това кремче. Иначе се надявам другата или по-другата седмица да отидем на алерголог и да го види човека. И после пак ще питам за съдействие.
emos направо ме отказа от тия всички кремове и мазила. Но проблема е, че сме едва началото на май и получи егати обрива. А миналата година нямаше такива работи. Той сега излезе два пъти без въобще да е мазан с нещо, което е наша грешка. Миналата година не е излизал без да е намазан с нещо.
Tommorow, благодаря, ще ги разгледам.Първоначално публикувано от Tommorow
Като цени явно са много евтини. В сравнение Виши 50 фактор си е 50 лв, LR e 55 лв, на Амуей разбрах, че е 72 лв, ама те пак с някакви простотии колко е икономично, как само две капки ползваш и една опаковка ти стига за 5 години. То 30-50-70 лв ще се дават не е страшно, само да има положителен ефект. Не, както emos разправя да се получи.
търси там "sunblock" "sunscreen"
http://www.swansonvitamins.com/Searc...=17&ntk=Level1
обърни внимание на Aveeno - бгмамите много ги търсят.
http://www.swansonvitamins.com/JNJ016/ItemDetail