Не се обиждай, но явно въобще не си наясно как стоят нещата...... :)Цитат:
Първоначално публикувано от glowndark
1. Аз надценка на камерите не слагам - ползвам отстъпки при закупуването им - 30% - а сега си сметни колко ще ми е печалбата от камера за 20лв и такава от 200лв :) така работят фирмите в тоя бранш, а и не само този.
2. При аналоговите системи винаги се изразходва повече кабел и съответно по-скъп от този при IP системите.
Кабела който съм споменал издържа поне 3г на открито - тествано е. Ако имаш по-големи претенции винаги мога да го поставя в гофра, кабелен канал или PVC тръба. Между другото на всички по сериозни обекти кабелите НЕ са открити, така че качеството на кабела като здравина е напълно достатъчно. По-скоро трябва да се интересуваш доколко е меден и с колко нишки е оплетката (това е от съществено значение за качеството на картината особено при по-големи разстояния)
3. Вида и цената на системата се определя от вида на обекта и предназначението което ще изпълнява. Едно е видеонаблюдение в банка, съвсем друго за офис. Няма смисъл да даваш 5-6хиляди за да гледаш как някой си бърка в носа :)) :))
4. SVR5104 BASIC - 4 канален мрежови рекордер. Подръжка на 2xSATA до 2ТB. Linux OS, RISK CPU !
гарантиращи висока стабилност и надеждност. Real Time визуализация и запис на до 4 IP
камери + 4 канала звук, подръжка на мегапикселови камери. Подръжка на H.264, MPEG!4,
MJPEG копресии. Пълен набор от функции за запис ! по график, при движение, алармен,
Pre/Post record и пр. LAN: 1xGigalan. Подръжка на FTP, WEB server, Малки и конпактни
размери, безшумна работа. 12V/ 57W. Подръжка на AXIS (всички модели), Panasonic( I!pro,
BB,BL series) , Hunt(всички модели) и др IP камери. Наблюдение през мобилен телефон
3G.
ЦЕНА С ДДС - 554.58лв