Към началото на седмицата с учудване забелязах че не мога да изпращам sms-и от icq. Вместо очаквания бутон Done ми искочи съобщението network unavaliable pls. try later или нещо в тоя сорт. Решавайки да погледна достъпните мрежи забелязах очевадното отсъствие на България в списъка. Почвайки да подпитвам насам натам за какво става открих че причината е в нашия телевизор. Иначе казано любимия мобилен оператор е резнал тази малка но полезна услуга. Официалното съобщение за причината е - "Напоследък са зачестили анонимните заплахи до наши клиенти испращани през icq2sms" Решавайки да видя за какви заплахи аджебе става дума и пратих едно съобщение до цялата ми контакт листа дали са получавали нещо подобно. Отговорът беше 100% не. И не само никой не е получавал подобни смс-и ами не е и чувал че имало подобни неща. Освен това по трета братвчедска дочух че и хора сисадминстващи в Мтел не са чували за това. Другата исторя която ми припомниха е доста стара, цитирам:
kraia na 98, kogato startira mtnsms, mozheshe da se prashta do vsichki
meseci sled tova, kogato mtel sa se usetili, v site-a na mtn pisheshe che mtel sa pozhelali da bydat izkliucheni ot bezplatnoto izprashtane
Фирмена политика може би? Малко навява мисли за опит за въвеждане на монопол - нашите клиенти ще ползват само услугите предлагани от нас.
И дори проблема да е в сигурността на клиентите... В Мтел работят достатъчно квалифицирани специалисти, които според мен биха се справили с това. Защото все пак повечето от нас които се занимават с Интернет знаят че анонимни услуги на практика не съществуват. Пращането на смс от icq е напрактика толкова анонимно колкото пращането от който и да е сайт. Все пак ако нещата се поставят на офикциално ниво винаги може да се стигне до IP адреса на изпращача. Не вярвам мирабилис да не си пазят логовете кой кога от къде е влизал. Само дето е по-лесно да се разреши проблема с теслата, по сталинските методи - няма я услугата, няма я проблема. Къде ли е причината - организационна ли или техническа май няма особено значение. При положение че ние, клиентите сме лишени от поредната услуга