Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 24 от общо 24

хухуху /ю кънфюзд ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2002

хухуху /ю кънфюзд ?

няма! []

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

хухуху /ю кънфюзд ?

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Ghost

В грешка си.

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Айде да не съм..... примерно като си намислиш 55 и се получи 45 и първият път е сперматозоидче ( не точно де, ма прилича на него [:D] ), докато втория път се получава под 45 се получава зъбно колело, което.......... хммммммммммммммм, stupid me..... [:D][:D][:D][:D][:D]

Отивам да си дочета буквара за 1-ви клас и да се усавършенствам..... [:D]

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

хухуху /ю кънфюзд ?

Буквара няма да помогне - математика си трябва. ;-)))

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

хухуху /ю кънфюзд ?

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Ghost

Буквара няма да помогне - математика си трябва. ;-)))

Е, споко де - първо буквара, после читанката и в трети клас може и математика да имаме, де да знам [:D]

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

хухуху /ю кънфюзд ?

lol

Гледай пак да избягаш от час, за да пафкаш тайно...;-)))

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

хухуху /ю кънфюзд ?

lol

Гледай пак да избягаш от час, за да пафкаш тайно...;-)))

Ти заеби, ма във втори клас дръпнах 10 цигари "Фемина" и се радвам - сега дори и не помислям дори да започвам да пуша []

Който е мислел овреме как да се откаже... [:D] ХАХАХХАХАХАХАХАХА

EDIT - Я, успях да докарам номера на блока ми....... абе СТРАХ, ти колко поста имаш? [:D]

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2001

хухуху /ю кънфюзд ?

Айдее, обърнахте го на чат и тука, Моллов, от 3 дни те търся под маса и камък, да си говорим за 8RGA+, а ти - с какво се занимаваш )))

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

хухуху /ю кънфюзд ?

Така ми се спи че 2+2 не мога да събера .... това не може ми чете мислите ))))

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

хухуху /ю кънфюзд ?

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Domin

Айдее, обърнахте го на чат и тука, Моллов, от 3 дни те търся под маса и камък, да си говорим за 8RGA+, а ти - с какво се занимаваш )))

Какъв чат бре?

Мене учителката в първи клас каза, че още съм малък за чат - нито за чат, нито за пат [:D][]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе