Ei kak sa moje6tite i znae6tite ...4uh 4e niakoi znael niakoi raboti za toplomerite 6to ne gi spodelite be hora HELP
Ei kak sa moje6tite i znae6tite ...4uh 4e niakoi znael niakoi raboti za toplomerite 6to ne gi spodelite be hora HELP
System requirement:
Kleshti, otverka, chuk, pastmasova traba - folirana, za parno.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by d-rRoss
System requirement:
Kleshti, otverka, chuk, pastmasova traba - folirana, za parno.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Better try: [:-hot][:-hot]
2x kothlon xp + 2 super coolers!
Satisfaction guaranteed![:-eyebrows]
Виж ако ти трябва най-топлия процесор значи си сгрешил марката - трябва ти Intel P4 3.06GHz процесор - The Hottest []
A, Mollov, verno li e kotlon?
Ia dai malko info ako obichash po vaprosa...
Chuh che e mnogo po-barz ot 2.5...imalo goliama razlika, verno li e?
Определено не си се зачел във форума на Setcom... първо ще ти препоръчам да минеш Как отчитат топломерите и ако не ти е ясно нещо, тогава пиши тук
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Mollov
Виж ако ти трябва най-топлия процесор значи си сгрешил марката - трябва ти Intel P4 3.06GHz процесор - The Hottest []
Съжелявам, че продължавам с офтопика, но Моллата ме искушава :Р
Може да си прав и няма да споря. Ще излезе доста скъпо оба4е да се топлиш с Р4! [],
докато ефтиния за нищо друго не ставащ kothlon[:-hot] върши чудесна работа!
Има си и вграден топломер!
п.с. Не се заяждам. Просто исках да проверя способноста ти "search and destoy" да откриваш из целия форум user-ски постове "анти AMD" и да им отговаряш подобаващо. [:P]
[:D][:D][:D]
Елфе, да не би да си си ударил главата лошо при последната битка при Шлемово Усое?
Че данните ти относно AMD процесорите ти са много изопачени и замъглени.... изглежда те мъчат "тавански" проблеми във връзка с дюшамето и някои дъски от него []
"Котлоните" са топли процесори само в ръцете и главите на ламерите, другите, дето знаят за какво става дума не мислят така.... сега да не вземеш да се обидиш на ламер, ама определено ти трябва елементарно начално обучение на тема "Новите процесори и степента им на топлоотделяне" []
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Mollov
Елфе, да не би да си си ударил главата лошо при последната битка при Шлемово Усое?
Че данните ти относно AMD процесорите ти са много изопачени и замъглени.... изглежда те мъчат "тавански" проблеми във връзка с дюшамето и някои дъски от него []
"Котлоните" са топли процесори само в ръцете и главите на ламерите, другите, дето знаят за какво става дума не мислят така.... сега да не вземеш да се обидиш на ламер, ама определено ти трябва елементарно начално обучение на тема "Новите процесори и степента им на топлоотделяне" []
Не ми триабват такива работи. Нали има такива, като теб, които знаят и помагат. В областа на процесорите мисля да си остана ламер. Както казват: "Който, за каквото е учил" []
п.с. А за дъските бъди спокоен - В мойта "панелка"[:-banghead] не ме мъчат такива проблеми [:D][:D][:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Legolas
п.с. А за дъските бъди спокоен - В мойта "панелка"[:-banghead] не ме мъчат такива проблеми [:D][:D][:D]
Same here brotha, same here [:D]