Re:Колко струва "фейса"? :)
Поредния балон!
Маса народ не схваща, че ако се одупиш със смъкнати гащи на площада, винаги ще се намери кой да се възползва от ситуацията. :))
абе нали всеки си е напълнил джоба, на кой кво му дреме :))
дори и платен да го направят и да останат само американците пак ще си струва 15-20 долара на акция. толкова могат да вземат и ако продадат само личните данни на клиентите си.
Как така платен ве?! То сега никой не влиза, ти представяш ли си, ако трябва да плащаш, кво ше стане? :))
Цитат:
Първоначално публикувано от fXOrange
Как така платен ве?! То сега никой не влиза, ти представяш ли си, ако трябва да плащаш, кво ше стане? :))
А, не влиза! Маса полуидиоти си прекарват там по цял ден в нищоправене. Лошото е, че други тарикати добре го ползват за събиране на данни и манипулации. Пускам тук един линк, за да се разбере добре какво имам в предвид:
http://paper.standartnews.com/bg/art...article=420953
Аз пък намирам фейся за приятен начин за губене на време. Успях да си възстановя контакти със приятели които отдавна не са във страната .... Радват ме клюките които си разменяме и ...това е :)
Цитат:
Първоначално публикувано от stenly
Аз пък намирам фейся за приятен начин за губене на време. Успях да си възстановя контакти със приятели които отдавна не са във страната .... Радват ме клюките които си разменяме и ...това е :)
Абе за клюки наистина става! Глобално село. Пуснеш мишка и след два-три часа виждаш как вече се разхожда плъх със зъби като тесли и нокти като игли! :-memnon
Аз бих го забранил тоя фейс , доста служители си прекарват с часове във него , наместо да си вършат работата за която им се плаща - като почнем с държавната администрация и още ......
Цитат:
Първоначално публикувано от Lupus
А, не влиза! Маса полуидиоти си прекарват там по цял ден в нищоправене. Лошото е, че други тарикати добре го ползват за събиране на данни и манипулации. Пускам тук един линк, за да се разбере добре какво имам в предвид:
http://paper.standartnews.com/bg/art...article=420953
абе говори се, като гледам в тая статия, за някакво българско образование! Ама то такова има ли изобщо, щото чесно казано, аз не намирам да има. :))
Цитат:
Първоначално публикувано от fXOrange
абе говори се, като гледам в тая статия, за някакво българско образование! Ама то такова има ли изобщо, щото чесно казано, аз не намирам да има. :))
Огледай се из форума и с 90% точност ще разбереш кой кога и какво образование е завършил. :))
Аз за собствена консумация съм го кръстил "чалга образование" - смесица от полуграмотност, полукултура, wikipedia знания, информираност на ниво copy/paste и липса на практически умения.
офф на темата, но лупус като знам на какво са ме учили и на какво учат в момента в цялата образователна система, като започнеш от забавачката и завършиш с една купена магистратура - приветствам всеки който практикува така нареченото от теб "чалга образование" . то показва един интерес който липсва в една купена диплома, напоследък много мислех дали да не запиша още едно две виши просто за да подкова хобитата , но просто няма смисъл.
не е "виши", а "висши". запиши ги. :)
Цитат:
Първоначално публикувано от MitkoS
не е "виши", а "висши". :)
Може да е подкарал бирите по обед и да изяжда буквите за мИзе :Drinks: