Играта на Coca-Cola---някаква лоша шега??
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by fori
абе хора каква кока каква кола [:D] в бирата е истината ариана/каменица/загорка/столично по избор. хем и няма да си имате грижи с някакви си там игри
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Ето и моето мнение по темата :
http://www.setcom.bg/news/forum_lite...?TOPIC_ID=6384
Нека почитателите на кола не ми се сърдят, и аз понякога пия кола особено ако има и водка.
az puk kolkoto i da smqtah ne mozah da dokaram do 3000 000 nagradi - vse po- malko izlizat :)
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by didoriginal
[%|:-)]Ето това заслужават тия педали. Аз пък спечелих мелодия. GSM-ът ме е Глобулски и затова не става. Взех аз на баща ми телефона , ама той е ЕРИКСОН и поддържа картинки. Обаче не намерих такъв модел телефон в СМС-а. Имаше само Нокия, Самсунг и Сименс.... ААА и още нещо. Тия тъпаци не можаха да пуснат свестни компютри. Май бяха МАС-ове ама не съм сигурен. Аз се заклевам, че който се хване да работи с такава машина(а ако е новак още по-зле) ще се откаже да работи изобщо с РС-та. Тая несъвместимост с обикновените РС-та е способна да УБИЕ човек от мъки. Еми тва беше... (много малко е, нали :-))[:)][:)]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Аз пък познавам вече двама човека с карти Прима..двама с дискове, и купчина с логота..
А за МАС-а - аз да го спечеля..ако знаеш колко струва и къде да го продадеш, какво РС ще проимам за негова сметка не е истина..
MAC-овете са най-качествените компютри :) Разбира се, всичко качественои хубаво си
има цена и тя е несъвместимостта.. Но.. Човек може да я преглътне :)
Бе даже са по-съвместими от LinuxРС - какво им е толкова ...не знам как е със новата "Jaguar" ОС - там може и да е кофти...