Играта на Coca-Cola---някаква лоша шега??
та значи спечелих 6 часа безплатен интернет към "Интернет България" обаче каде е уловката-в телефонния номер а той е 0134400 и както се досещате той се таксува на 5 мин. един импулс[:(!] егати безплатната награда [B)]егати стисльовците са тия от "Интернет България" досвидяха им се много парите ли ?? всичко е МЕНТЕ в таа държава на всичкото отгоре имало 3 000 000 награди...
Sega li razbira6? Vsi4ki sa edin selqci. Da ne misli6, 4e 6te ti dadat eitaka 6 4asa? Te sa skapani *e*erasi. Mainata im kakto be6e i za GSM- ite.
Я се позамисли малко. Паричките от тези импулси не ги прибират "Интернет - България", ами любимата на целокупния наш български народ Българска Телекомуникационна компания. Е, може и да има някакво разпределение, не знам. Но по принцип доставчиците ти продават име и парола за достъп на определена цена, а импулсите са допълнително. Ако не си от някой голям град, където има местен номер за достъп, националния номер е единствената ти възможност. Така че тук печалбата ти е, че не плащаш за име и парола.
Друг е въпроса с печалбата от играта - проверката дали печелиш ти струва един SMS. Ако пък спечелиш лого или мелодия - още един. Е, нали няма нищо безплатно...
[%|:-)]Ето това заслужават тия педали. Аз пък спечелих мелодия. GSM-ът ме е Глобулски и затова не става. Взех аз на баща ми телефона , ама той е ЕРИКСОН и поддържа картинки. Обаче не намерих такъв модел телефон в СМС-а. Имаше само Нокия, Самсунг и Сименс.... ААА и още нещо. Тия тъпаци не можаха да пуснат свестни компютри. Май бяха МАС-ове ама не съм сигурен. Аз се заклевам, че който се хване да работи с такава машина(а ако е новак още по-зле) ще се откаже да работи изобщо с РС-та. Тая несъвместимост с обикновените РС-та е способна да УБИЕ човек от мъки. Еми тва беше... (много малко е, нали :-))[:)][:)]
didoriginal - за мака много грешиш ама много, машинките си ги бива - е не заместват пцто но е хубаво да имаш една такава.... [:D] и несъвместимостъта не е чак толкова голяма колкото я изкарваш
Gadni chervivi qbulki - [%|:-)][%|:-)][%|:-)]
[%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)] ei tva mi e mnenieto za igrata na coca cola
Това пък е моето:
[:-censored]
Ти заеби телефона, ама за да си провериш дали печелиш, пращаш СМС, за да си получиш логото или мелодията пак СМС!
Ще има 7 000 000 бутилки кола с кодове !!! Поне заради 3 500 000 от тях, хората ще пратят по един СМС.
Вие знаете ли кви пари са това !!!!!
Бати играта ...
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Kayso
Ти заеби телефона, ама за да си провериш дали печелиш, пращаш СМС, за да си получиш логото или мелодията пак СМС!
Ще има 7 000 000 бутилки кола с кодове !!! Поне заради 3 500 000 от тях, хората ще пратят по един СМС.
Вие знаете ли кви пари са това !!!!!
Бати играта ...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Мислим по-лесно да трябва да се сещате за такива неща.... [;)]
Aide i az da ne ostana na zad:[%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)][%|:-)]
Ei, sega ot mene li 6te kopirate towa[%|:-)]
6eguvam se. FREEWARE e (ako e za tapacite ot koka kola...)
a vie ne razbraxte li 4e dori i za melodiite ne vzema pari,a kolkoto do proverkite tai i tai kisnete po cql den v neta proverete si gi ot tam
абе хора каква кока каква кола [:D] в бирата е истината ариана/каменица/загорка/столично по избор. хем и няма да си имате грижи с някакви си там игри
a puk brat mi specheli 1mesec kabelen internet i az vikam e tova e kraino vreme e da migriram kum cable.
obache ima 7 !! uslovia. kato osnovnite biaha:
1.da si abonat na evrotur (az ne sum)
2.da si na razshirenia abonament - s poveche programi i e po-skup
3.da si zakupia cabelen modem
.
.
..
i t.n ebati dalaverata zaebi