С каква връзка сте (в КВ) и напишете типа
пример: 5КВ/S Dial-Up
С каква връзка сте (в КВ) и напишете типа
пример: 5КВ/S Dial-Up
Тегля с 16кб/сек международен и 64кб/сек вътрешен (в BG peering). 128К Кабелен от Нет ис Сат
Аз съм 16кб/с Варнаинтернет неогранчен достъп
~7кb/s от технолинка
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Аз пък тегля с 780 кв/сек <hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Чакай малко КилоВатите не се ли мериха на час :РРРР LOL
В къщи - dial-up на аналогова линия
В службата - LAN към wireless 128Kbps с тенденция да стане 192 или дори 256... абе дълго е за обясняване
128 навън,256 към BG peering,а преди година имах 1 мегабит към BG peering,и всичко е ГАРАНТИРАНО
didorignal ne moga da razbera kakva ti e vruzkata.
Teglish s 780KB/S BG i 128KB/S ot 4ujdestranni ili si 780kbps kum BG i 128kbps mejdunarodni (t.e. teglish s ~100 kb/s ot bg i 16 kb/s mejdunarodni) ? I kakuv vid e.
emi to e malko po-slojno. Prez men minava net-a ot bol.bg Samiat potok. Direktno.. I az ne znam to4no.. no sas 780 MAX ot bg saitowe i 128 MAX ot 4ujdestranni
mi tva e mnogo gadno....
sorry za tebe. edin moi priatel go misleh za nai-zle (s 0.5) ama sam se zablujdaval[:-bonc01][:-shades]
0.02 KB/s - това е просто софтуерна заблуда [:D][:D][:D] Чисто и просто 0 [:D][:D]
Аз когато се осъзнах какво е интернет, отдавна вече бях на цифров.... Добре, че се
отървах от dial-up-a.... Надявам се и на някои други хора да им провърви в
това отношение, при това възможно по-скоро
Понякога съм голям егоист.
В къщи - вземам от един клуб (LAN към wireless),10KB/s BG peering и 10KB/s външен - толкова за 25лв. на месец []
На работа - оптика, от фрее сайтовете 7MB/s,външен - не е цвете за мирисане 300-400 KB/s. [:D]