от рода на "джуджавка"...
to be continued...
Не е ли "джиджавка"? :Р~
Ми... "пекочуш"... "мъртвица"... "кравайка"... Всичките съм ги чувала в употреба ;о)
"Уиуипут с интеуект, с обуекуо, в коуектив..." :Р~
СкакаУец, Уогопед, чистокоминач, хурирг(хирург)... И още знам, ама за после[:-bonc01][:-bouncy][:-bouncy][:-bonc01]
Хипопотам и крокодил:
-Хиподил
-Крокотам
Ас сам мнооооого омен оченик!!!
Яжте бонбонки "Клъц-Клъц"!
те са "Кръц-Кръц" ама някои малолетни талибани имат проблем с рррррр
съкърин (съществително от sucks , инжектопляктор (хехе това е старо , дълбоководна махарабадуга (или нещо от сорта), "Пъхаш в ЕйДжейПей конектора" (разговор между персонал в компютърен клуб), Плейбей (турският Плейбой ), Уши се в ебите, Сраа (изговаря се слято с постепенна гласова деградация към второто а , за да стане като "сра, а?"), Джибалабаб (Ани Салич по бТВ вместо Джалалабад), Мазнодонт (вместо Мастодонт), Зобайник (вместо Бозайник , Каравел (вместо Кавалер
Спейс Гърлс, Аврил Лавен (вместо Лавин), Саймън и Герфънкел (не мога да си изкривя така езика и да го произнеса по този начин при четене/превод
Последните 3 са от "Паралели"
Супер електронна джинджифлякша !
Дъшка пръс ( пръска дъжд )
едно любимо:
пичко чулицай
а и кавалер може да се произнесе и като каварел :-)
Сигурно го знаете ама аз да го кажа:
Летяло ято ортомортодуци. От тях се отделило едно малко ортомортодуче. То кацнало на една полянка. Изведнъж от близките храсти изкочил един плашимодур. За щастие на помощ се притекъл един джинджипляктор и го смърцъфръцнал, и спасил малкото ортомортодуче.
П.П. Май така беше.