Никой ли няма да се сети да пооправи бъга с рефреш при мин/максимайз/ресайз ?
Адски е досадно.
Никой ли няма да се сети да пооправи бъга с рефреш при мин/максимайз/ресайз ?
Адски е досадно.
Мдам, наистина е неприятно особено за dial-up users като мен. Принуден съм да ползвам олекотената версия ща не ща.
Оправено е - не ползвах известно време пълната версия и бях забравил колко е досадно...
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by ru-boy
Трябва да ти кажа, че е почти невъзможно ползването на форума с Dial-Up. Бавно, прекалено бавно.Най-вероятно ако си с "цифрова" линия е възможно да се поства, но при мен е аналогова с много лошо качество и е невъзможно да се работи.<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Аз това на Крис му го казах преди доста време........ на Dial Up нормалния форум не направо мъчение.... аз зат'ва само олекотения ползвам.. [V]
Не знам - реално не би следвало да има голяма разлика в зареждането след като се е кеширало 1-2 пъти, защото и двата форума ползват еднакви скриптове...
Факт е че Java скрипта с менюто беше ужасен и правеше много проблеми - пробвайте сега пак. Първите няколко пъти наистина ще е по-бавно, но оттам нататък би следвало да се зарежда почти за същото време като Lite версията
Проблема с Min / Max / Resize май наистина е оправен, поне така мисля, след като няколко пъти се опитах да накарам форума да се презареди както по-рано - освен директно с промяна размера на прозореца, и с минимизиране на ICQ, да речем. Всичко е ОК. Що се отнася до скоростта на зареждане - ами тя при мен си е бавна отвсякъде, така че не ми прави впечатление![]()
Да добре е сега minimize/maximize
Цялата тази страница ми я зарежда за 13 секунди при refresh при леката версия и 16 секунди за нормалната версия.