Резултати от 1 до 9 от общо 9

Bug detected!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2002

Bug detected!

При преглед на профила ми, посещаваните теми не се опресняват както трябва! Например последните ми три поста са в ИГРИ/Quake3 Arena/ - тема, която не фигурира в списъка на посещаваните теми. (причина, поради която не виждам, че има промяна в отговорите в темата)

Има и още нещо, което ме притеснява, но не съм сигурен, че може да се направи:

при отговаряне на тема, ако не съм се логнал и натисна "post new reply" ми излиза куери за логване и след въвеждане на паролата, при завръщане написаното е безвъзмездно загубено.

2.  

3. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Bug detected!

аз имам едно предложение свързано с проблемите на Legolas - когато например влезна само за малко за да прочета нещо и веднага излезна, непрочетените теми се изгубват въпреки че не съм ги чел. Предполагам че ще е удобно да има бутон, при натискането на който активните теми да се reset-ват []

4. Member
    Тук е от
    Feb 2003

Bug detected!

o6te edin bug detected:

Ta zna4i ru-boy e pisal ne6to, ama iavno ne e...

5. Member
    Тук е от
    Sep 2002

Bug detected!

Абе Дидо,

Досега бях виждал flood, но да постнеш две последователни мнения и след това да си отговориш ??!!??

Хахахаха[:-bigmouth][:-bigmouth][:-bigmouth]

п.с. Вече три пъти виждам че някой е отговорил на въпроса ми, с надежда кликвам върху темата а там...

... Дидо си говори сам!

[:-party]

6. Member
    Тук е от
    Feb 2003

Bug detected!

emi... ednoto mnenie e ot niakolko dni... Prosto skivah bug ta za towa... Ama ina4e ne sam tolkova zle[:-eyebrows][:-party][:-party](pone ne mnogo). Pi4owe v setcom-a kolkoto 6te6. Ta 4ak sam da si govori6...

7. Member
    Тук е от
    Sep 2002

Bug detected!

Доколкото забелязвам се ъпдейтват само теми от раздела setcom.bg, а от пазар, софтуер и хардуер - не.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2002

Bug detected!

Абе за друго не знам, ама с всичките тези програмки в трей-а, ПСто на Дидо май издиша... съчувствам му чак, честно

10. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Bug detected!

Бъгове колкото искаш - преди време с една по-стара версия на форума открих как може пише и в затворени теми (не съм пробвал дали и на тази може). Павка - това по-скоро са досадни недостатъци, но това си е от тези, които са писали форума. Критикува тях

При мене всичко се ъпдейтва. Номера е да си логнат - тогава показва вярно новите теми и мнения. Инъче си проверява нещо, ама и то не знае какво...

11. Member
    Тук е от
    Sep 2002

Bug detected!

Да бе Диане, ама не!

Нали се сещаш колко време не бях отговорил в темата "Quake 3 arena". Причината е, че за да проследя новите постове използвах списъка от посещавани теми поместен в потребителския ми профил, а там, както знаеш не мога да вляза без да съм логнат. На това място, както казах, се ъпдейтват само промени в темите, посещавани от мен, които са публикувани във раздела "Сетком.бг". В раздела "софтуер" например може да си поствам и вие да отговаряте - се едно: темата няма да фигурира в списъка с посещаваните от мен.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Delays detected
    От mongoose във форум Общ - хардуер
    Отговори: 4
    Последно: 21-03-11, 19:41
  2. bug detected.
    От fori във форум За Форума
    Отговори: 9
    Последно: 09-01-04, 14:16
  3. Forum Bug Detected
    От DeathKnight във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 10
    Последно: 07-11-02, 10:15

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе