Винаги съм се чудил и маел как за бога се става модератор? Трябва да се почерпи ли? Е ако е само това...[:-eyebrows]
Винаги съм се чудил и маел как за бога се става модератор? Трябва да се почерпи ли? Е ако е само това...[:-eyebrows]
Ти във връзка с това ли: http://setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6578?
Ами според мен няма да е много добре да има много МОДЕРАТОРИ,защото всеки ще си променя,трие,редактира,каквото си поиска и този форум ще се превърне в "БОЗА"!didoriginal помисли си,ако в една фирма има повече управители,отколкото служители,е според теб как ще върви напред тази фирма?Всеки ще "дърпа" в различна посока!
А за почерплата не съм съгласен,защото по този "прост" начин неквалифицирани лица ще имат достъп до буквално ВСИЧКО(а на мен не ми харесва това)!
P.S.С този пост не искам да обидя нито модераторите,нито участницие във форума,но и модераторите койюито си имаме са ни достатъчно![:I]
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by didoriginal
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Ами... ако почерпката не ти е проблем може и да уредим нещо....
Това не е сериозно - просто се черпя в момента
На въпроса - модератор се става като създадеш в мен впечатление, че ти пука за този форум и искаш той да се развива.
Нищои подобно не съм писал - това не е от мен и все пак извинения Крис!!!
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by didoriginal
Джизъс... Дидо, откажи се, моля те! [:-dunce]
Толкова страшно ли би станало, ако didoriginal създаде у Крис впечатление, че му пука за този форум и иска той да се развива ?! ))
Имам въпрос. Познавате ли се всички модератоти лично?
Абе тоя Kayso започва да ме нервира вече, като постоянно ми редактира постовете какво иска да покаже,че не ме харесва ли, или просто се заяжда? Със следващото си изказване не искам да се правя нещо "кой знае какво",ама и на мен ми пука малко или много за форума(и мисля че на повечето от вас)и мисля че той няма да се развива ако модератори като Kayso постоянно "тормозят" потребителите като им "пипат" постовете!
(Kayso нищо лично само че малко ме дразниш с действията си напоследък[:I]!)
Наистина има някои теми които трябва да се заключат,или там каквото и да е,обаче НАКОИ прекалват!
Признавам че и аз правя някои глупости (като поста ми за логото,ама тогава ме мързеше да търся,иначе редовно си сърчвам)
Леле, внимавайте кого правите модератор, да не стане както едно врене в чата (сега не знам как е) - всеки който мозеще да си плати го правеха оператор и разни !@##@$#%$ се навъдиха дето се правеха на богове, без да осъзнават, че са си просто #!$$%$% - и свършиха много простотии
Охмамамиа... Домине, добре го каза - "Джизъс". Аз да го офренча... Жезю.
hehe abe dido na tfoia vapros bih kazal:
Iskam i az be!!!!!!!!!!!!!!!!
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">На въпроса - модератор се става като създадеш в мен впечатление, че ти пука за този форум и искаш той да се развива.
Мда. Разбирам. Всичко е до действия и разум. Че не става с почерпка, не става, ама нали да е смешно[:D]. А иначе не се натискам да ставам модератор. Когато му дойде времето. Време си има за всичко...
Спокойно!
След десетина дни ще си поне старши уяастник.