-
Нов форум
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Споменах за Кредор - направих текста мръсно бял (3 дни не спах докато го направя (хехехе ;))) - така ще се вижда на всички цветове (защото логото седи върху по-тъмна лента при всеки стил)
http://aquadark.hit.bg/kredor.gif
<div align="right">оргинално мнение на Aquadark</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Мерси за Kredor-a. Но.... така се вижда добре само на черния фон :)))
Дай да пробваме нови стилове?
-
Нов форум
<offtopic> А пък Aquadark е с ново гадже... пардон, нова сигнатура. Aqua, защо заряза старото ? </offtopic>
-
Нов форум
<offtopic>Ти остави, ама явно Avril му е омаяла главата... щом и като аватар си го е сложил :)</offtopic>
-
Нов форум
Смятам, че е добра идеята "Участник" (под ника) да подлежи на промяна от потребителите. LOE май го е предложил вече, а и така е малко еднообразно...
-
Нов форум
<font color="blue">OFFTOPIC</font id="blue">
<hr noshade size="1">
Ами не съм я зарязал старата, просто вече много време седя - малко разнообразие :)) Иначе съм сложил аватар, защото снимката ме кефи а и сега ме мързи да правя някакави анимирани ;)
<hr noshade size="1">
<font color="blue">OFFTOPIC</font id="blue">
Иначе за текста под името и аз съм съгласен, дори мисля че също го бях предложил някъде.
... АХХХ тази сянка как ми боде очите ...
-
Нов форум
Aquadark, сянката в момента я има само на черния "скин" и според мен си му отива, защото е някак си "по-метълски", да го кажем.
-
Нов форум
Мнеее доста безвкусно е... Не знам де, но определено трябва още малко разнообразие ;)
-
Нов форум
Test за съвместимост на User CSS-a
0 Test
1<font color="beige">Test </font id="beige">
2<font color="black">Test </font id="black">
3<font color="red">Test </font id="red">
4<font color="pink">Test </font id="pink">
5<font color="green">Test </font id="green">
6<font color="green">Test </font id="green">
7<font color="orange">Test </font id="orange">
8<font color="purple">Test </font id="purple">
9<font color="blue">Test </font id="blue">
10<font color="beige">Test </font id="beige">
11<font color="brown">Test </font id="brown">
12<font color="brown">Test </font id="brown">
13<font color="teal">Test </font id="teal">
14<font color="navy">Test </font id="navy">
15<font color="maroon">Test </font id="maroon">
16<font color="limegreen">Test </font id="limegreen">
Ако се виждат всичките 17 реда значи е ок :)
Kris нарочно ли си набил <br><br><br><br><br><br><br> след всяко мнение има 2 пръста празно място?
-
Нов форум
употреба.... кога ще го оправите това?
<font color="red">Gadget: </font id="red">Точно оправих латиницата и намери дупка в кирилицата. Сега е OK, но КрИс трябва да довърши :)
-
Нов форум
Интерестно ми е каква ще бъде реакцията на модераторите относно езика по мой адрес в следната тема:
http://setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6642
А и въобще за езика в форума.
-
Нов форум
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Интерестно ми е каква ще бъде реакцията на модераторите относно езика по мой адрес в следната тема:
http://setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6642
А и въобще за езика в форума.
<div align="right">оргинално мнение на lemmy</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ами... какво има да коментирам - за съжаление такива пичове все по-често ще се регистрират тук...
Залючих го, а темата е изтрита. Извинявам се от името на форума, че трябва да търпиш подобни обиди - надявам се да не се повтаря доколкото зависи от мен бързо, бързо да ги изтрия....
-
Нов форум
Е едно БРАВО на КрИс за бързата намеса :) Lemmy трябва да е доволен... само 4 часа след мнението му си реагирал. Даже не знам за какво става въпрос. През това време основният контингент на форума е сладко спал или ***л :)))
-
Нов форум
----Off topic----
Lemmy,
ne znami kakvo sa ti pisali v tazi tema, no nesto mnogo se vzhivjavash. Pouspokoi se malko, vizh se samo:
http://www.setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6771
----Off topic----
-
Нов форум
Lemmy, на още едно две места виждам, че правиш такива изказвания - "Ами много жалко, че си писал на латиница иначе щях да ти помогна. Научи се пишеш на БГ. Дразниш ме с тази латиница".
Ако няма да помагаш, ще те помоля да не flood-ваш форума. Нека ние модераторите да действаме по въпроса със забележките, това че някой те дразни, няма нужда да разбира целия форум.
Благодаря и със здраве :)
-
Нов форум
НА мене много ми допадна [:D] . Даже първия момент като го видях реших, 4е съм сбъркал форума.
Най - ми хареса цветовата гама, ама много бедна [:)]