Въпрос към варненци ( и не само)
напоследък забелязвам странен феномен - нашествие на хлебарки, но не по каналите, тъмните ъгълчета и влажните места, а по външните стени на блоковете и вътрешните стълбища
въпросните наблюдения са в ЖК Младост и квартал Левски
второто МНОГО странно нещо е, че въпросните хлебарки са умиращи - повървят малко, после се катурнат и пукват....
как е в другите квартали?
Отговор: Въпрос към варненци ( и не само)
някъде наоколо са ги третирали - гадината си изпълзява от канала и умира на светло.
В София, хлебарките ми носят храна и ме будят с думите " Хапни си малко съквартиранте" :) Сори не се сдържах :))
не знам как и с какво са третирали (не че не ми беше минавало през ума), но да видиш хлебарка през деня, по светлото, на открито... това е против натурата им :)
а иначе в апартамента нямам, нито в мазата...
'гато видя хора да се катурват по улицата по същия начин, ще съм сигурен, че с нещо е обработвано :))
за изтребването в какъвто и вид да е, христослав номер 2 в тоя форум. Него питай. Ща уреди чалавека;)
Начи са сериозно. Не ми е ясно как ше се клатушкат, и ше мрът така лесно! Като този смрад е толкова устойчив, резистив и така се адаптира лесно, че просто по начало няма цяр. Аз не съм имал никога в къщи и дай боже да нямам. А това че се разкарват по бял ден, го правят, но обикновено претичват към засенчени зони.
Разполагах с многобройна и добре гледана колония от породисти екземпляри. /не некви слаботелесни там, дето сами си мрат./ Откакто напръсках с едно прахче 14mg в шишенце BASF - 5 години вече кюрав таракан не се е мяркал.
1 Прикачен файл(ове)
@Kasap - я дай инфо за това шишенце и от къде да си купя, че ми писна тая троянска война дето ми се налага да я водя по веднъж месечно....искам кръв, искам смърт, нещо зверско, ако може да умират в адски мъки.
доб: да не е това? Прикачен файл 9670
Цитат:
Първоначално публикувано от
Tommorow
@Kasap - я дай инфо за това шишенце и от къде да си купя, че ми писна тая троянска война дето ми се налага да я водя по веднъж месечно....искам кръв, искам смърт, нещо зверско, ако може да умират в адски мъки.
доб: да не е това?
Баш! Един бивш колега ги беше набарал от някаква фирма-терминатор.
Ако имах идея откъде, бих си взел за зор-заман. Много ефективен препарат! :god
Това не са хлебарки, а гробарки.:))
Имам ап-ти в К.Г. и много близо до Кит. стена, на хлебарките които се размотаваха им купих
къщички от Кауфланд.Сглобяваш ги слагаш им храната, те влизат залепват и мрат.За сатанисти
които имат такива инсекти мога да предложа : тънки проводничета едното в нулата другото
на фаза и подходящо меню.FearMe, сподели моля, преди изборите имаше ли или е в резултат
на обявените победители ? Може да се самоубиват ? ;)
в България явно и на хлебарките им дойде до гуша :))
Цитат:
Kasap
Баш! Един бивш колега ги беше набарал от някаква фирма-терминатор.
Ако имах идея откъде, бих си взел за зор-заман. Много ефективен препарат! :god
Ми то без пари бре...направо бодвам 2-3 и следващия уикенд...малииии
http://www.otrovi.com/borba-s-balhi/...sk-9-ml-2.html
квото и да правите, ако комшията не земе мерки едновременно с вас, няма смисъл.
П.П
А може би христослав2 да може да измисли нещо по въпроса. :)) Знам знам, край спирам
Цитат:
fXOrange
квото и да правите, ако комшията не земе мерки едновременно с вас, няма смисъл.
П.П
А може би христослав2 да може да измисли нещо по въпроса. :)) Знам знам, край спирам
брато, не става въпрос за съседа, а за цял град, където всички хлебарки ритат камбаната по улиците
отгоре на външното тяло на южния климатик - цвай бройкен се опънали като на плажа и не помръдват ни антенка, ни крак...
И на хлебарчовците им е трудно да живеят във Варна :))