Амазон покупка - неусетно!
Днес влизам да си видя банкирането през уеба и какво да гледам - пари почти няма...
След като се поразрових да установя какво е станало, че съм с близо 1200лв. назад се оказа, че съм си поръчал робот прахосмукачка от немския амазон... Помня, че разглеждах този робот но не помня да съм го поръчвал, освен малкия да е кликнал тук там без да забележа - нямам идея как така съм го поръчал! По принцип когато съм пазарил от там иска потвърждение с парола. Има бърз бутон но само с един бутон без да се потвърждава е кофти - и въпроса ми е дали сте наясно става ли само с едно кликване на бързия бутон без да иска потвърждение с парола, че не мога да си изясня самата поръчка как е станала (вземам да си мисля дали съм наред вече...)
Отговор: Амазон покупка - неусетно!
явно много си го искал тоя робот :)
Пийте по-малко бе,колеги ;)
;)
Е бира пих в неделя по време на Ф1... Затвърждавате ми опасенията, че не съм наред...
Сега вече можеш да изгониш жената :D имаш си прахосмукачка робот :))
Наистина неприятно , не съм пазарувал по този начин и не съм сигурен във думите си , но няма ли възможност във тая сметка от която ти дърпат пари за покупки , да вкарваш само толкова пари колкото е покупката ?
Има бърза с един бутон, но по спомен иска потвърждение.
Проблемът е, че си свикнал на няколко потвърждения в Амазон преди да се стигне до покупка и първото потвърждение го даваш без проблем за да видиш колко ще ти излезе транспорта...
И аз съм правил грешката с бързия бутон, купих стоката без да искам, но реагирах на моментаи веднага им изпратих искане за анулиране.
Бих заложил, че сам си си виновен, не е в малкия проблема.
"жена купих ти заместник за 1200 лв ,чао" :))
Погледни го от добрата му страна - жената няма ли скоро рожден ден, имен ден? :)
Цитат:
Първоначално публикувано от
kod
Има бърза с един бутон, но по спомен иска потвърждение.
Проблемът е, че си свикнал на няколко потвърждения в Амазон преди да се стигне до покупка и първото потвърждение го даваш без проблем за да видиш колко ще ти излезе транспорта...
И аз съм правил грешката с бързия бутон, купих стоката без да искам, но реагирах на моментаи веднага им изпратих искане за анулиране.
Бих заложил, че сам си си виновен, не е в малкия проблема.
Всъщност съм запомнил юзер и пасс в браузъра и естествено с посещението ми на сайта им се логвам в акаунта си автоматично. Но когато правиш покупка се минава през ред потвърждения и да речем, че правиш избор когато добавяш в кошницата за да разбереш колко ще ти е транспорта до татковината ни идва ред на бързия бутон 'клик' и какво не следва ли да въведеш пак парола за потвърждение или направо си извършил покупката?
Предполагам съм въвел пасс-а автоматично щом нямам спомен...
Но няма да я отказвам щом съм я поръчал значи е трябвало а и вече пътува докато се усетя какво става :)
Цитат:
Първоначално публикувано от
jonov
няма ли възможност във тая сметка от която ти дърпат пари за покупки , да вкарваш само толкова пари колкото е покупката ?
Предполагам има но аз не мислех да правя покупка - не и точно онзи ден де...
Е, ако си решил по принцип да я купуваш е добре, ама ако е от няма и накъде. Махни си отметката за запомняне на паролите, че така с разглеждане и невнимание...
Дойде робота...почисти малко и отиде да се зарежда...Поне ме разсмя за като начало...
Абе ще я харесаш ти ама от началото се дърпаше малко :-memnon
Не стига, че съм го поръчал без да се усетя ами търговеца ми изпратил по-дърт модел! Не е истина - върнах го и сега съм без робот вече...От цялата врътка съм 150-200 лв. назад. Обаче възникна и друг проблем - жена ми иска пак робот! :081:
Ами направи се ти на "Робот" бре пич.
Ако нямате много килими или ги слагате само зимата си вземи една Руумба скооба.Има само миещи за по 250 паунда и миещи+чистещи, но последните са +450 паунда...
А защо си назад 150-200лв???
Не съм сигурен защо понеже 2 дена е рзцъквахме и може да има общо - та след като ми възстановиха сумата не съм питал как и какво се калкулира! Румба не ми е като вариант поради някой съображения и условия у нас. За моповете много лоши отзиви прочетох, че са капризни... Сега се загледах по една в eBay :029: