Да не забравяме, че Body gim-а е не само лост за набиране, а има приложение и за коремни преси, сложен в долната част на касата. Отделно, фактора - риск от "трудова" злополука, го има и при специализираните уреди.![]()
Да не забравяме, че Body gim-а е не само лост за набиране, а има приложение и за коремни преси, сложен в долната част на касата. Отделно, фактора - риск от "трудова" злополука, го има и при специализираните уреди.![]()
Ако този боди джим е това: боди джим.jpg вие нещо ми се подигравате.
Досега 2 пъти под мен са се чупили седалките на чисто нови столове само защото съм стъпил с крак на тях за да достигна горната част на някой шкаф, един път се е чупил шкафа на колела защото стъпих на една от лавиците му за да достигна шкаф на гардероба до тавана ... ами това си спомних засега...![]()
Ще затворя с темата, с това че уреда е супер. Особено за паричките.
Става за поне 3 вида набиранки, лицеви, коремни. Аз вече трети ден го ползвам.
Поставя се и се маха за секунди, няма и теория да падне от касата. Тежестта, с която се набирате
го прави още по-стабилен. С две думи много съм доволен :-)
Честито, get.
Ако си го поръчал от линка, който пейстнах по-долу, вероятно са ти дали и карта за евнтуални бъдещи покупки.
Ако не са - искай си я. 10 % да икономисаш от цената при следващата покупка - все файда са. Аз така се уредих с ролери 46 номер на съвсем приемлива цена, предвид тази, на която иначе вървят мъжките - сорок последний номер!![]()