Stava vupros za obiknoven chat. Moje li nqkoi da mi kaje kak da si addna botove v kanala mi. Za6toto moje samo edin CS da ima- do kolkoto znam az. Za6toto kato si izlqza ot kanala i CS duhva na nqkude.
Ahamz ami moje li da mi kaje6 za6to seenserva iz4ezva. Za6toto nqma pove4e ot 5 4oveka li? I kak moje da si add botove v kanala i ot kude da gi drupna?
Stava duma za edin script koito go pisahme s edin priqtel. Ni6to ob6to nqma s UniBG (taq boza). I moje li da mi dadete direkten link za nqkakvi botove??? Prosto iskam da si ima v kanala botove i tova si e.
Znam ama nqma nikoi tam 4ovek. Aide da se posuberem tam a? Ama kajete edin 4as za da vleznem pove4e hora i da udarim po edna prikazka. Ama si vlzete s teq nikove deto ste s tqh sega tuk!!!
Хммм какво имаш предвид че няма нищо общо с Унито? За коя мрежа става дума? И какво имаш предвид под линк за ботове? Примерно това е най-смисления който мога да се сетя в момента :-)
Колкото до ботовете - абсолютно, тотално, направонезнамкакдагонарека идиoтско . Ако си оправиш level-ите както трябва, бота е ... вече казах какъв [xx(]