Отговор: Етикетът и тоалетната чиния, жената и дъската, еманципацията и хигиената
Цитат:
Първоначално публикувано от
raziel66
Мистър, с риск ме глобиш 5 кинта за стари вицове, поста ти ме подсети за един такъв, макар и не съвсем по темата:
Джентълмен влиза в обществена тоалетна и се обръща към друг мъж, вече "здрависал се" с по-малкия си приятел:
- Извинете господине, бихте ли изпикал и мен, защото много ме е гнус ...:))
:016:
бях го забравил.
Не ве човек ,говорех изцяло принципно - както едни ги е гнус да свалят , така и други ги е гнус да вдигат. Мен не ме мисли - оня е точен :))
Отговор: Етикетът и тоалетната чиния, жената и дъската, еманципацията и хигиената
При мен се върти въпросът, защо въобще премахнаха клекалата в обществените тоалетни? Чиста работа си беше.
Цитат:
Първоначално публикувано от
vdsvicky
При мен се върти въпросът, защо въобще премахнаха клекалата в обществените тоалетни? Чиста работа си беше.
в такива тоалетни твърдият материал се оставяше пред, зад, отстрани и никога точно в целта. .... и човек винаги излизаше с напръскани обувки.
Вдигането на дъската може да спести много главоболия на жената:
http://ru.fishki.net/picsw/072013/31...zapiska/01.jpg
Само дето мацката ще вдигне капака за да почисти керамиката, т.к. хамериканците си държат толетите много чисти, и младежът може да забрави за повторно намазване. Но явно не е и имал такова намерение.