Има елементи за размисъл, но естествено, че е пародия.
FX, домиле ли ти за БГ след тази статия?
Сега започнах да завиждам на пушачите и пиячите - няма да доживеят сбъдването на тези предсказания.
в чикаго пуснаха масово българи и пропадна градо...кво остава за тук....
оффф. Имах предвид, че дадени неща са горе долу верни. Дали е пародия, комедия, драма.... все пак си остава трагедия. Някои от тези неща отдавна стават вече и в бг и другаде, ама в по различен вид...
Много Ви моля, без мрачни мисли ! Който се е захванал с България хубаво не е видял ! Особено пък малоумниците от ЦРУ !
абе какви малоумници, какво ЦРУ бе човек? Тука не става въпрос кой се е захванал, кой не е. На никой не му пука от къде произлиза тази статия. Въпросът е, че в нея има верни неща, който се развиват по начинът описан, малко или много. Това,че статията бие към екстремността не значи, че е грешна. Сега ще дам няколко цитата от нея и си помислете добре над въпроса.
- Населението ще бъде съсредоточено почти изцяло в няколко основни града: Северна България – Видин, Търново, Русе, Свищов, Варна и Разград; Южна България – София, Стара Загора, Пловдив, Кърджали и Бургас.
- Населението на страната ще бъде около 6,5 милиона души, от тях 3,5 милиона българи, 2 милиона роми и 1 милион с турско самосъзнание.
- Селата и по-малките градове ще опустеят напълно вследствие липса на перспектива и условия за нормален живот. Те ще се превърнат в гета, в които ще се самонастаняват номадстващи ромски племена. това вече е почнало от няколко години
И решението на засягащите проблеми не е много грешно...
- се вземат мерки за повишаване на раждаемостта сред българите с българско самосъзнание, направят се основни преобразувания и стратегия за развитие на образованието и науката и се гарантира неприкосновеността на частната собственост и достойното съществуване на населението.
- В интерес на оцеляването на държавата и нацията е ромите да живеят в специални зони, подобни на индианските резервати, като не се допуска да се разраства техният паразитизъм, но всеки, който иска да се интегрира, да получава образование субсидирано от държавата. Нацията не трябва да издържа елементи, които по никакъв начин не спомагат за развитието на страната и които претендират, че някой е длъжен да се грижи за тях, защото не притежават и не желаят да придобият никакви знания и умения, даващи им шанс да изкарват сами прехраната си чрез трудова дейност.
И пак ще повторя, за не разбралите. Не съм пуснал темата с тоя линк, за да обсъждаме, какво ЦРУ мисли за България, дали то писало това и онова/че било писало това и онова. А само, защото в нея има верни и реални неща. Според мен.... всъщност никой не знае, какво ще е бъдещето. За тази страна на планетата, или онази.
Извинявай.Аз съм от неразбиращите, които не вземат всичко на сероиозно.Ако ме разбираш.Още веднъж - извинявай.