-
Нов Вирус
Разбрахте ли за новия вирус следва цитат от статия в днешния брой на в-к "PC Ревю" :
Специалистите на "Лаборатория Касперски" са успели да идентифицират новия вирус,наречен,"Human.Lens.a" . "Human.Lens.a" незабелязано прониква в компютрите чрез интернет или електронната поща и след това взема под контрол драйвера на видеокартата, инсталирана на компютъра.След това,към обикновения сигнал на видеокартата започват да се смесват и специални допълнителни смущения, съдържащи кода на вируса и влияещи на подсъзнанието на човека.За съжаление,засега все още не са ясно определени всички симптоми,предизвикани от каварния вирус.Отбелязани са болки в главата,жажда,треперене на ръцете,тежко дишане.Общата картина на заболелите се характеризира като крайно тежка. "Ще отбележа,че съществуващите сега в ***** методи за въздействие на подсъзнанието са далеч от това,което виждаме след въздействието на този вирус." . "Human.Lens.a" е реална заплаха за всички потребители на интернет - коментира Евгений Касперски - "За сега мога да посъветвам всички потребители,които нямат инсталирани на компютрите си антивирусен софтуер,да не се доближават до машините си на разтояние,по-малко от 2,5 метра - това е прагът на въздействие на опасния видеосигнал."
Аз лично незнам какво да кажа ...
-
Нов Вирус
Аз тия симптоми ги имам от 6-7 години - тогава си купих ПЦ-то... :)))
-
Нов Вирус
Кой ли не е така ако седи пред някое PC по 6-7 часа на ден от няколко години ама на мен това ми намирисва .Незнам за вас.
PS: мързи ме да си поправям първия пост и за това пиша тука .
-
Нов Вирус
da,
hora, ne doblijawaite mijkata si na po malko ot 20sm ot monitora :) monitora e kofti pich i moje da e smachka :)
-
Нов Вирус
Такива глупости не излизат за първи път. И преди сме чували подобни ... май няма и да е за последно ... само дето бих очаквал даги видя в "Труд" мапример а не в компютърно издание, което само говори за качеството му ...
-
Нов Вирус
Касперски май трябва да се консултира с Кашпировски по въпроса за внушението на различни настроения :)
-
Нов Вирус
?!
Къв драйвер?
Мяма такова животно!
-
Нов Вирус
Такова нещо за първи път се чу пред 3 години,
тогава беше: "КГБ създаде вирус с който монитора примигва с честотата на мозъка, което води до преждевременна смърт на user-a"
А впрочем нищо чудно този вирус просто да сменя честотата на 50-60 Hz то вфекта ще е същия [:)]
-
Нов Вирус
Абе що не погледнете от кога е поста на Касперски .
Честит 1 април :-)
-
Нов Вирус
Не знам аз първи април ли, що ли, ама вие да сте чували за телепатия (или нещо подобно) през Интернет ?
-
Нов Вирус
Slero, ако искаш вярвай обаче такова нещо май има. На мен ми се случва с един човек и е страхотно. Когато си пишеме в ICQ е направо уникално съвпадение на един и същи текст, който и аз и той пишеме едновременно. Ако можеш да ми обясниш как се получава тожа нещо ще ти бъда благодарна:-)) Наистина е страхотно!
-
Нов Вирус
Sunny, не мога да ти го обясня, но не мисля и че трябва да търсиш обяснение. Това, за което говориш, наистина е невероятно и щом наистина се случва, значи просто трябва да се радваш, че се случва точно на теб. Все пак, ако някога науча на какво може да се дължи, ще ти кажа :))))))
-
Нов Вирус
Sunny, просто с някоя програма вижда какво пишеш в момента преди изпращането и бързо бързо изпраща същото или леко променено Хехехе ;Р
-
Нов Вирус
Aquadark, приятелю, дай някоя подобна програмка насам, че много ми е интересно как ще стане тази работа. Чувал съм, че имало такива...
-
Нов Вирус
Aquarark, май съм чувала нещо за тези програми, но мисля, че е невъзможно, защото човека никога не е имал достъп до моя компютър, инче как ще инсталира програмата и при мен?