Чудесно събитие се очертава!!!
Какво ще можем да пийнем:
- 100Бири - онлайн магазин от фенове на бирата предназначен за други такива или за хора с вкус към качествените бирени разновидности. В момента разполагаме със складова наличност на 100 различни вида бира от общо 12 държави.
- BEERS.BG - Тук сме, за да запълним липсата на качествените крафт бири в България.
- Пивотека - Schneider Weisse, Camba, Anchor и Flying Dog. Направа на бира в домашни условия.
- Stolichno Weiss - нефилтрирана пшенична бира с висока (топ) ферментация, приготвена по традиционна рецепта датираща от 1475 г. Отличителна селекция от пшеничен и ечемичен малц, специален щам пивни дрожди и фин хмел. Чудна е!
- La Trappe - е трапистка бира произведена и бутилирана в пивоварната на абатство Koningshoeven (пълното име на нидерлански език е "Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven") в Berkel-Enschot (Холандия).
- Биндинг България - Официален представител за България на Радебергер Груп, Германия, Бернард, Чехия, Барсело, Република Доминикана и Естрела Дамм, Испания. Тази фирма е вносител и на любимия ми Schöfferhofer.
- Гларус - Нарекохме нашата бира "Гларус" защото търсихме име, което да отразява Варненския ни корен и същевременно да даде добра представа за това, към което се стремим - доброто и качествено крафт пиво. Ние започваме истинска революция в пивоваренето.
- Бял щърк - пивоварната Gulden Spoor в Гулегем.
- Пети Океан - жива бира
- АДПБ - Асоциация на домашните пивовари в България.
И традиционните бози, от които аз лично ще се въздържам при това изобилие:
- Heineken
- Amstel
- Stolichno Bock
- Загорка
- Ариана
- Бритос
Повече подробности
Ожаднях зверски докато писах новината, какво ще кажете да отпразнуваме началото на Световното по Футбол този следобед / вечер на няколко хубави бири в Южния Парк?
Аз поне мисля да не пропускам, да организираме спонтанна сбирка?