K2-интересна вечер!.........
Кубрат и Крисия...две имена ,които ще се опитат днес да донесат радост на всички българи!Тази радост ни е адски необходима,ще ни бъде малко от малко разтуха в идиотското ни ежедневие ,като твърди "опашкари"във всички класации!Лично за мен днес има и още една добра новина-Боко лично е приел Учителя Тео и му е обещал сграда и пълна подкрепа за неговите генийчета-физици/деца донесли куп златни и сребърни отличия за БГ!/Браво,май Боко наистина е поумнял и помъдрял малко!.....
А на Кубрат и Крисия желая успех и мога само да стискам палци!Дано българите в чужбина не са само сеирджии,а да подкрепят малкия сладкиш!А Кобрата.... шанс,късмет и сили да се справи с Кличко!.....УСПЕХ И НА ДВАМАТА!
Отговор: K2-интересна вечер!.........
мача на Кубрат ще се излъчва ли по някоя ТВ
Май по Нова ,но не съм сигурен на 100процента...........
Цитат:
Студиото на Нова телевизия започва в 23 часа, а директното излъчване от Хамбург в 23.30 часа.
В Гонг така пише. :)
http://novatv.bg/live/
Само че при мен е малко "тука има, тука нема". Даже не малко, ами много - на 5 проби един път се връзва. Като тръгне, върви.
Алтернатива: http://www.drundoo.com/player/channel/3/ - ама май е достъпно само извън България и иска регистрация (безплатна).
Браво на малката принцеса и малките виртуози!:bravo Страхотен глас, макар че песента не ми допада. Успех!
Браво! :bravoМного добре се справи детенцето.
Само участието ни в Малта и Хамбург е огромен престиж. Нищо и никаква държава сме.
Добре, че имам TimeShift на БНТ1 та успях да я гледам ...ми най-убаво си е нашето гардже. Първото ни място е в кърпа вързано.
Не знам другите държави по какъв критерий са избирали малките си участници (повечето пяха доста фалшиво), но до момента всички са под нивото на Крисия, може би само домакините и Италия излъчиха добри изпълнения и са основните ни конкуренти чисто певчески. Това момиче ги спука с глас и правилно пеене, невероятен диапазон и уникално излъчване има. А двамата братя са виртуози на клавишите.
Пожелавам им късмет и дано спечелят!!!
П.С. Но това журЕ може да обърка нещата...
Арменчето също беше добро.
По НОВА ТВ ще дават Кубрат от 23.30 часа Бг време.Отбелязал съм го още вчера да се включи програмата за мача...
Цитат:
Първоначално публикувано от
Kasap
Арменчето също беше добро.
Да, забравих за Армения.
Само да няма гласуване, като при големите евровизионци, че ще опорочат и тези малките...
да му начукат канчето и да се прибира :))
На детската Евровизия сме втори , сега следва боксовата среща където пак ще сме втори (в най-лошият случай).