за мен това е истинският празник в края на годината, така че:
поздрави на всички съфорумци и пожелавам всеки да получи по-скоро това, което иска, а не това, което заслужава
![]()
за мен това е истинският празник в края на годината, така че:
поздрави на всички съфорумци и пожелавам всеки да получи по-скоро това, което иска, а не това, което заслужава
![]()
Честита Нова Година!
Нека новата да бъде по-добра от изминалата!
За много години колеги,нека тази година споровете тук помогнат на повече хора , и високата култура във форума бъде все така на ниво.
Честита 2015 година.
Пожелавям на всички ,повече щастие здраве и доходи от предишната година.
Весела Нова Година на всички! Да сте здрави и много успехи във всички начинания!
ЧНГ!
Здраве и късмет!
П.С. И минимум по една нова техно придобивка, тази година![]()
Честита и от мен! Да си напрягаме мозъците и да има полза от това![]()
Ха-ха, това звучи малко като "I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve" на Билбо/Толкин. Нарочно го поствам в оригинал, защото има повече от един нюанса тук, които се губят в превода
Иначе, честита нова 2015 на всички и нека всички да се постараем да бъдем по-добри хора. Радвайте се на това, което имате; прекарвайте повече време с хората, които обичате и които ви обичат; и не забравяйте тези, които са по-нещастни от вас.
За много години!!! Живи, здрави и дано новата 2015 година да е по-добра и ползотворна.