Kagete ot kade da si drypna free fantasy romani ?
Kagete ot kade da si drypna free fantasy romani ?
LudZaVrazvane, посещавам един български сайт, който е само за фентъзи и фантастика: www.sfbg.us. ; sfbg.narod.ru ; sfbg.at.online.bg . Първият адрес е основният, а останалите са огледални копия. ДЕРЗАЙ и се радвай, че е този сайт, защото другите който знам, нямат и половината автори на този, пък камоли и произведения. Сайта е много информативен и бързо се зарежда, всички текстове са в .тхт формат. Приятно четене.[:D]
http://come.to/sfiction_bg , http://www.lib.ru/
...има линк от онзи горе, дъ бест ъф дъ бест. Имам всичките произведения от sfiction_bg на диск.
ima6e navremeto edin, ama ne go pomnq. raztrysi se vav forumite, az sam syzdaval temata. naistina e ogromna kolekciqta.
Лудия и Киранде да сте живи и здрави намерих си някои работи дето отдавна ги търся, евала!
Chetete, chetete , nali e bez pari ;-))) , che to s pari vseki moge ;-))))
LudZaVrazvane, как е? Хареса ли ти сайта[:D]? Просто това е най-доброто, което някога съм намирал с книги на български. Не знам кой го е правил, нито съм правил опит да се свържа с него, но му свалям шапка. ЕВАЛА МУ/Й ПРАВИМ!!! Четете и се радвайте, че го има.
Mnogo si prav , LUDIA !!! ;-))) I na men mnogo mi haresa !
Radvam se kogato e nablegnato na sydyrganieto pred formata ! ;-)
Ave nij ludite , shto taka se uvlichame ot fantasy ???? !!!! :-?
всичко което търсите и което не търсите го има в IRC - включително най-новото и не само фентъзи, днес ще напиша името на сървъра/канала - просто казваш какво искаш и ти го ъпват - а избора е огромен - разбира се всичко е на английски но [:D]
Мitsy, тука става дума само за сайтове, при това на БЪЛГАРСКИ език!!! Ако става дума за англииски или руски сайтове, знам доста, при това огромни.
Думата ми е, че повечето хора не знаят англииски перфектно и/или не са го учили никога, а са самоуки, включително и аз. На англииски повечето текстове имат специфични изрази, които използва даден автор, т.е. трудно се разбират. В издателствата, най-вече БАРД, един преводач се е занимавал доста време с превеждането на един автор, за да му знае идиомите и изразите, които автора ползва в своите произведения. Плюс това НЯМАМ IRC, няма и да си сложа, такава тъпотия на компютара( лично моето мнение е, че IRC-о е БОЗА). Да те питам тогава, как ще ми намериш всичко?
Много те моля следващият път, прочети името на темата и тогава пиши. Аде до писане и не се обиждай, много, много.[:D]
mitsy, server/channel? И на каква система е, ботове пращат по DCC като в rpg-warez`каналите?
Ave chestno da si kaga tova "IRC" samo sym go chuval , no neznam kakvo e ? :-))P
A i s anglijskiq sam pochti skaran , taka che sym syglasen s LUDIA !
Ave kolega ti (imam predvid LUDIA) si napravil kratyk literaturen analiz ;-)))O !
Veche cheta :-) i dosta vreme shte otide dokato izcheta csichko koeto e tam ;-)
Ajde , givi i zdravi ;-)
Луд за връзване, на мен ми отне 2 месеца, така че...
'irc' - internet relay chat