Ако спечелите 1000$ от Сетком, какъв Hаrdware...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">За толкова бих си ъпгрейднал... не компютъра а байка! [:p] Стига само стоене пред монитора... лято е! Нека излезна малко в планината да видя дали ще издържи амортисъора за 600$ и рамката за 400$! [:D]
<div align="right">оргинално мнение на afterburner</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
1000$ за колело - бих си взел един средно добър български байк за DH ...като този например [^]
http://www.mtb-bg.com/news00100_ram_dh.jpg
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Хм, не виждам нищо тъпо в upgrades. Все пак това е небходимо да се прави от време на време. Никой не говори за вманиячаване според мен. А и мисля, че щом е отворена такава тема и толкова много хора са писали в нея - значи не е тъпо. А и не съм съгласна, че хората във този форум не разбират от майтап - точно обратното:-)))
<div align="right">оргинално мнение на Sunny</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Sunny - направо ме къртиш от всякъде [;)][8D][:D]
offtopic// Кayso, точно ти си един от хората, които ме кефят с чувството си за хумор:-))) Не, че много разбрах какво си имал предвид с твоя пост, но се надявам, че не е нещо лошо[:)][8D][:D]
Ми зна4и - 1 кашон с Verbatim Crustal
HDD - 1 - 80 GB
HDD - 2 - 120 GB
GeForse 4
DVD CR - W TEAC - Black
По - хубава кутия
А дали да не си направя все пак ремонт на банятааааа:-))))))))
1000лв -> 4x200W + Усилвател ... за банята [8D] (+нова сапунерка) [:D][:D][:D]
Хехе, знаеш ли, може и да си струва да имаш такова нещо в банята :)) Особено ако не можеш да издържаш без музика около себе си... Само плочките трябва да са много яко залепени !
The_Ufo, не се бях сетила за това, но ми хареса. Хехе, Slero, май банята е единственото място, където не слушам музика:-)))) Вече и в колата си имам, само дано не ми я откраднат пак много бързо:((
Sunny, това за усилвателя може, но само да не са банята и тоалетната в едно помещение...защото ако вземе в плей листа да попадне химна на България, а някои е по голяма нужда...става неприятно [:D]
[:p][:D]
Аааалеле малееее.... Съни...... Стани, ти снощи джин-а за нищо го нямаше..... [:o)] Ах ?
Полека, че този форум не е за един ден, ти както си тръгнала... ще задминеш DeathKnight....
Та... какво и има на банята ти ? [:D]
offtopic// Cъни, абе какво ти е на банята?Само за нея говориш.Я си кажи проблемата :) пак може да ти додем на гости и да ти помогнем за банята. [:o)]
Stinky, не си прави труда, ти - далече си.... От Пловдив да биеш път :)
Има си local operators, както се казва ;->
Абе хора, това тука е сериозна тема, а вие само offtopic пишете:(( Я прочетете най-после правилата на форума и се съобразявайте малко. А ако искате чак толкова да пишете за мен си отворете topic Sunny и си пишете колкото си искате[:D][8D][:D] Aма има ли изобщо модератори в този форум?[;)]
Мда.... и тая тема за кофата. А добре тръгна