....ще си купите?[^]?
PS. Ник'ви бани... парите се изплащат само в Hardware !!!
....ще си купите?[^]?
PS. Ник'ви бани... парите се изплащат само в Hardware !!!
....поне 2 неща: Ati 9800, P4 3,06Gh (800Mhz).
За другото ше се намерят мангизи :-P
DeathKnight, ще си взема 19" монитор, ФХ 5600 УЛТРА, ЕПОКС 8РДА+, 2х256 МБ ДДР 400 МХц и някакви колони 5.1 може би КРЕАТИВ, може би някоя друга фирма, но в основни граници е това. просто в момента пиша на изуст, даже и цените не гледам, ако остане нямой и друг долар щеси взема ДЖИМ БИМ, но 15 годишен, за да се почерпя за новата покупка[:D]
Ще си напраа домашно кино с некъв огромен телевизор...ма те па нема стигнат кинтите. Искаме още... и да са в евро.
Сигурно ще си взема 15" или 17" TFT
Ама ако ми паднат пари еи така едва ли бих дал нещо за компютъра си![]()
Za 1000$ ste si poru4am dve 256 corsair cl2.0 P4 2.6 800fsb asus p4c800 ili p800.edin Western digital 80gb.audigy2 oem i ostanalite ste gi zapazia kogato izleze geforcefx5900 ultra na asus.Mislia 4e parite ste stignat.Mmm zabravih sam ste si dobavia kum 200 dolara za iaka kutia.Thermalthake naprimer.
Бира ,бира и още две каси бира.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by stoianp
HP Powershot 850
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">Е това много ми хареса. Вероятно ства въпрос за Photosmart 850
аз ще си взема 3D каска вместо монитор [}]
Ще си купя 21,3" LCD EIZO FlexScan L985EX, но ще ми трябват още 2000 долара.
21 инчов монитор, по-скромен и каквото остане за още един 17" [8D]
Julian, съжалявам - грешката е моя. Точно за него става въпрос. Много ме кефи 8х зума.
Ще си довърша ремонта на банята:-))
ще ви почерпя всичките... няколко пъти ;PPP
по-добър хардуер от това не познавам))