Отговор: Да се смея ли...или да плача?!
Цитат:
Първоначално публикувано от
FearMe
математически оборването ти е чудесно :) , само дето в случая с човешката интелигентност нещата стоят така:
2% пълни дебили
2% истински високоинтелигентни
останалите са относително равномерно разпределени по "камбанката"
справка - МЕНСА
работата е там, че средностатистическият човек наистина си е доста тъп...
И окичен с най-новите електронни джаджи за комуникация и забавление, клетият средняк се зомбира още повече. Уж е по-информран, обсипан с всякакви забавления и възможност за комуникация и обучение, пък то май обратното се получава - неграмотни, неинформирани, асоциални и емоционално незадоволени люде.
Темата ми се стори подходяща за да споделя това - работа добре платена и се .... работи с огромно удоволствие . Ама де тоя късмет !!
Цитат:
Красива двойка обикаля света, а туристически агенции им плащат пътуванията, както и средно по 9000 долара на снимка в "Инстаграм"................
Източник
Една част от снинките малка част от хората могат да ги направят. Така , че едно е да искаш, друго да можеш и трето и четвърто да го направиш ;)
Па , знаеш ли какво мога ? Ти ми дай такава възможност за година време , после каквото ... стане !
Те възможностите не се дават а се създават :)
Почва се със снимчици в социалните мрежи докато станеш звазда, и ако наистина има какво да покажеш, може да се намери някои които да ти плаща да обикаляш и снимаш.
Нали не мислиш, че тези са ги спрели на улицата и са казали хаиде да обикаляте и снимате а ние ще ви плащаме ?
Аз мога да си мисля всичко , въображението ми все още работи прилично , и при дадена възможност и стимул , мога да изненадам някого , ама надали .Пазара е разпределен , а и звезда не ми се става , а по-скоро финансово независим . Йекшън да има !
- - - - - - - - - -
PS.
Чух по радиото , че момата (Лорън Булън ) е била питана за това -онова и споделила , че при никакви обстоятелства не би публикувала снимка за .... по-малко от $3000! Скромно и с... голямо самочувствие, бих казал ! Но нека , ама да не и се случи - случка ... с ... слон , примерно , а е ... хубавка !
1 Прикачен файл(ове)
Прикачен файл 23390
„Ножа” няма антикварна стойност!