Аз ще съм кола - аз + жена + дете -- има още 2-3 свободни места, но съм само за отиване.
На връщане - ако има някой към Бургас мога да го взема...
Аз ще съм кола - аз + жена + дете -- има още 2-3 свободни места, но съм само за отиване.
На връщане - ако има някой към Бургас мога да го взема...
ако е след 20.06.03 - и аз съм съгласен
Зависи къде обаче.
За Елена и аз ще съм с жена и дете и ще мога само 1 да взема
за тук няма проблеми само с жена.Разполагам с още 3 места свободни ( говоря за Варна )
Еее айде бре, аз мислих, че ше е по-голям интереса
Айде да се събираме, стига сте клечали в тая София, само мръсотия и шум е там.
Айде всички на Балкан ))
хех, интерес нямало...има и още как-Елена наистина е чудесна идея...аз само чаках да се появят офетите с транспорта[]
Крис, вече си с жена и две деца...за наобратно не е проблем...най-много и до Бургас да ме хвърлиш...
Аз лично вече се виждам в Елена...[^]
Аз съм навитак за Елена и без това ми е до ***а. Ама кажете къде да се съберем??? Таман ще дойдат и ХИТМАН_47 и Лорд - а )
Ами... надявам се да пишете сериозно - значи до 2-3 дни обявявам официално междупланетна сбирка на СетКом в град ЕЛЕНА - 21.6-22.6 (събота срещу неделя).
Когато сбирката се обяви официално ще бъде преместена в друга тема и ще се установи начинът на транспортиране.
ПС: Разчитам на помощта на Slero за организацията?
Крис, утре уточнявам със собственика ангажимента; правя снимки и качвам на сървър информацията (транспорт, цени, условия и т.н.), след което ще ти пратя връзка.
За организацията - естествено, че ще я направим, колко му е ?! Само да има желаещи... и да е хубаво времето... мисля, че ще стане страхотно !
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами... надявам се да пишете сериозно - значи до 2-3 дни обявявам официално междупланетна сбирка на СетКом в град ЕЛЕНА - 21.6-22.6 (събота срещу неделя).
Когато сбирката се обяви официално ще бъде преместена в друга тема и ще се установи начинът на транспортиране.
ПС: Разчитам на помощта на Slero за организацията?
<div align="right">оргинално мнение на КрИс</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
A така, е това очаквах [] Трябва да има мащабна организация [:D].
Аз съм напълно за, а освен това, мога да организирам, извозване от Варна, тъй като хората около мене могат да вземат коли, така че ставаме общо 4 коли с по един шофьор.
Така че, ако някой изявява желание, но се чуди за трранспорта - да се обади
Лично на мен мноо ми се ходи,но просто Елена ми е супер далеч:
Аз предлагам да има 2 срещи,тази която си е по дифолт и една на нас тъпите софиянси,дето не ни се пътува 5 часа(поне на мен де) за по бира...то поне жени да имаше....или някой сностен спор:опонент..ама то Моллов няма да оди чак до Елена,така че предлагам дайте нашенци тук!Сигурен съм за мен и бай Тодор(мъжкар е той,няма лабаво)
Става ли?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Лично на мен мноо ми се ходи,но просто Елена ми е супер далеч:
Аз предлагам да има 2 срещи,тази която си е по дифолт и една на нас тъпите софиянси,дето не ни се пътува 5 часа(поне на мен де) за по бира...то поне жени да имаше....или някой сностен спор:опонент..ама то Моллов няма да оди чак до Елена,така че предлагам дайте нашенци тук!Сигурен съм за мен и бай Тодор(мъжкар е той,няма лабаво)
Става ли?
<div align="right">оргинално мнение на DPetrov</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Митко... Елена не е на 5 часа, а на два и половина от София... поне аз за толкова го взех снощи, без много зор ) абе, три часа за по-сигурно. А идването, предполагам, наистина ще си струва. Утре вечер ще публикувам снимки и впечатления от откриването на комплекса.
Aз съм навит за среща на софиянци в София. Що се отнася до Елена, ходил съм там в 1-и курс заради еноложки занимания, не останах с много приятни спомени. Иначе идеята за разходка извън София си я бива []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...то поне жени да имаше....или някой сностен спор:опонент..ама то Моллов няма да оди чак до Елена,така че предлагам дайте нашенци тук!Сигурен съм за мен и бай Тодор...
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Абе то жени ще има, ма толкоз ли съм прозрачен, че веднага се разбира, че няма да отида до Елена? тц тц тц тц......
Иначе бай Тодор нема ядове за нещо в София.... ше размърда старите кокали...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Л.то поне жени да имаше....или някой сностен спор:опонент..ама то Моллов няма да оди чак до Елена,
Че ви мързи да гледате с Моллов спор няма...