-
Време е за среща :)
Айде време е, стопли се навън и мисля да се съберем на бира :)
Имаше предложения за Елена, за Варна и тн.
По принцип, аз съм от Варна и темата се отнася за среща на всички варненци, но ако има някакви други предложения, дайте да разгледаме, да уговорим място и час и да се видим в крайна сметка [8D]
Пускам сега темата, за да може да се уговорим, но срещата мисля да бъде около 14-15.06 ако е във Варна и 21-22.06.2003 ако ще е някъде другаде :)
Айде, чакам предложения [;)]
-
Аз съм за. Само трябва да проверя на кои дати имам изпити.
-
-
-
Аз съм за предложението на Slero, тъй като наистина гр. Елена е посредата между София и Варна. Все пак той единствен досега даде някакво конкретно предложение а и още повече факта, че се нагърбва с организацията на едно такова събиране си струва усилията и на другите участници в сетком да оценят идеята и да се включат. А и честно казано много съм чувала за този град и то все хубави работи - басейни, бабекюта, страхотна природа....Аз лично мога да взема 3-ма човека в колата ми (ако се престрашат да ги вози жена)[:D][:D][:D]
-
Аз вече гостувах на слеро. Надигнах се от мръсната София и минавайки по път се отбих в Елена, въпреки, че бе за кратко. Използвам момента за да му благодаря за сърдечното посрещане и да посъветвам всички да се замислят по-сериозно над идеята. Няма да съжелявате!
-
Aми аз съм абсолютно съгласен за Елена и на мене ми се ходи на разходка, така хем ше може да се съберем всички :)
Който дойде с мен, ша го возя на чисто нова Тойота Corolla [:D]
P.S. Абе Юлиане, ти още не си си взел изпитите ли бре ? [:D]
-
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Кайсо
P.S. Абе Юлиане, ти още не си си взел изпитите ли бре ? [:D]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">Te сега почват.
-
Ако се организираме аз съм за 21-22.06.2003 в Елена - идеално ми пасва, защото на 22-23 съм вече на морето.
А освен това може и на 14-15.06 в София.
-
Е тогама може да направим срещата към 22-23 че и ти да дойдеш.
-
И аз съм за.
Щом казвате Елена, Елена да бъде, имам хубави спомени за тези имена :-))
Някой да има път през Казанлък, да ме метне на някоя свободна седалка ? :-)
-
Както бях писал в една друга тема по същия повод, наемам се с организацията. Еленското ханче "Боаза" е чудесно място - с басейн, масички на открито, много зеленина и се намира на чудесно място - край река... абе, райско кътче! Официалното откриване е утре (събота). Цените на храната и напитките са нормални, за нощувка в самия комплекс ще разбера до дни, дори ще опитам да уредя преференции, но ако не стане - не е проблем. В града и около него има прилични места за спане, цена 8 - 12 лв., а от Ханчето има превоз по заявка. Относно времето - мисля 21-22 юни за подходящ вариант, официално е началото на лятото. Да не го отлагаме много. За транспорта също ще се опитам да публикувам информация до ден-два.
Ами това е... да видим кой ще откликне на поканата!
-
-
На тази карта има няккаво село Еленино а ние говорим за град Елена, който се намира до Великотърново.
-
Аз съм яко навит :) За сега идвам, ако не се случи нещо непредвидено до тогава!
За сега само Sunny е предложила транспортните си услуги. Да кажат кои други ще са с кола, за да се организираме :)
и да питам на 20 или 21 ще се пътува?!? :)
Julian - линковете на ivo80 си водят точно до град Елена...