SetCom.bG среща в София - петък, 13.6 - 19:30ч.
Ами... това, че ще ходим в Елена следващата седмица не пречи да изпием по няколко бири тази и да се запознаем (тези, които ще ходим в Елена).
Естествено, всички жадни гърла, които не могат да дойдат в Елена също са добре дошли.
Та...
петък, 13.6 (я, да го - петък, 13-сти :))) 19:30ч. бирария Юнак (до стадион Васил Левски).
Ако е хубаво времето може на масите отпред, ако вали - вътре...
А организаторите за сбирката в Елена поканени ли са ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">.... Та...
петък, 13.6 (я, да го - петък, 13-сти :))) 19:30ч. бирария Юнак (до стадион Васил Левски).
Ако е хубаво времето може на масите отпред, ако вали - вътре...
<div align="right">оргинално мнение на КрИс</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Мооожееее, ще дойда ако дадат аванс[:D]!!! Обаче ако вали, вътре в Юнак последния път имаше някакъв "оркестър", дето няма да можем да си чуем приказката от него!!! Иначе щом е за бира съм навит![:D][8D]
Господи хора от вас ще се пропия. Ще дойда на 20 в София. Тогава ако има навити да изпием по една бира става. Но иначе.. просто не мога всеки петък да идвам до София.. не става просто.. аз все пак не работа в момента и финансите са ми кът.
Dead, ти така пиеш, че после по една седмица те държи... :)))
А моето присъствие се подразбира ;)))
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">А организаторите за сбирката в Елена поканени ли са ?
<div align="right">оргинално мнение на Slero</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Естествено :)
Идея нямам къде се намира тази бирария Юнак. А и тъй като не познавам никой от форума, май ще ми е трудно да ви намеря, освен ако някой не ми обясни малко по-точно. Ще дойда при всички положения, само, че към 20ч.. Дано да има джин с тоник, че нещо не си падам много по бирата[;)]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Идея нямам къде се намира тази бирария Юнак.
<div align="right">оргинално мнение на Sunny</div id="right">
http://zavedenia.gbg.bg/rest.phtml?rid=1568
http://setcom.bg/news/iunak.jpg
Kris, много благодаря за упътването:-)) То било на много лесно място. Обаче прочетох менюто и за съжаление няма джииин...
Sunny, гаранция на 122%, че има...вервай ми:)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Sunny, гаранция на 122%, че има...вервай ми:)
<div align="right">оргинално мнение на 3Di</div id="right">
3Di имам да те черпя[;)]
Sunny, обещавам ти - ще имаш този уникален шанс![:p]
3Di, носи си бира от вкъщи... че миналия път не остана за другите около теб....
Айде, тоз път и аз ще съм на линия :)
Жалко че Ки ми каза, че най-вероятно няма да дойде...