HI na Vsi4ki
Bih iskal da popitam dali nqkoi znae web adresi
ili na4ini po koito da si namerq literatura svarzana s komputrite
hardware operatsionni s-mi ezici za programirane i vsi4ko ot sorta
HI na Vsi4ki
Bih iskal da popitam dali nqkoi znae web adresi
ili na4ini po koito da si namerq literatura svarzana s komputrite
hardware operatsionni s-mi ezici za programirane i vsi4ko ot sorta
Abe zashto ne pusnesh search na data.bg. http://theadmin.data.bg/
Aз имам много!
Ако си от Варна идваш при мене в общежитията и ще ти ги метнем на някой диск за 2 кинта...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Aз имам много!
Ако си от Варна идваш при мене в общежитията и ще ти ги метнем на някой диск за 2 кинта...
<div align="right">оргинално мнение на BlackBLOOD</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
HI
zainteresuvan sam naistina no za sajelenie sam ot Pazardjik a tova si e dosta golqmo rastoqnie nebihme li mogli da izmislim nqkakav alternativen metod
a i taka pove4ko uzari shte mogad da se zdobiqt sas tqh ako imat jelanie
zashtoto dosta narot se interesuvat ot tova
mislq 4e ste bade hubavo ako pove4e knigi na tazi tematika badat prevejdani na BG taka shte pove4e hora shte imat predstava ot razli4nite tematiki za programiraneto hard soft wear etc
www.free.techno-link.com/lists
А които иска на български да отиде в някоя книжарница - да си плати и да си чете ....
А защо не пробвате да научите английски - от личен опит мога да твърдя че това е най-лесния за научаване език - тогава ще може Вие да преведете книгите.