Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 17

klimatik

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. haa
    haa е офлайн

Тук е от
    Mar 2002

klimatik

kajete kakyv klimatik da si vzema che stava dosta toplo

niakoi da e chuval za "ELIT" ili neshto takova deto go prodavat v metra

shoto sa evtini biva li gi

2.  

3. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

klimatik

За климатици Елит не съм чувал отзиви, но като цяло марката Елит е дооста зле...

Аз съм с 12000btu Samsung от 2 години - ами... работи си - не е лош и не беше скъп.

4. Member
    Тук е от
    Feb 2003

klimatik

Ами аз ползвам Елит и съм доволен. Моят е модел АS-18ER3, който е 2050W на отопление/охлаждане, т.е. има само един по-голям от него. За една година експлоатация вече нямам никакви оплаквания.

5. 3Di
    3Di е офлайн
    Member Аватара на 3Di
    Тук е от
    Dec 2001

klimatik

за Елит нищо хубаво не се говори, повечето хора се оплакват, че са пълни боклуци...може би по-горе казаното е случайно изключение...Но като се купува климатик най-добре да си е марков.

6. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

klimatik

General - това е истината за климатиците!!! А някой неща от Елит са добри, други не. Аз имам някой неща на Елит и въпреки предубежденията ми си работят перфектно. Просто ми ги препоръчаха в магазина. HI-FI техниката не им е на ниво, но бялата техника вкл. климатиците са добри, въпреки ниската цена.

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

klimatik

По прицип повечето неща с марката Елит са боклуци но специално климатиците може и да не са като се има впредвид че в Китай се правят доста качествени климатици.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Feb 2003

klimatik

Ами не знам, ама тук в ТУ-София си купихме миналата година 12 броя Елит и никой не се е оплакал.... При това са различни модели според помещенията, т.е. цялата им гама.

10. Тук е от
    Jun 2003

klimatik

Браво! чак аз се навих да си взема Елит. :Р

11. Member
    Тук е от
    Apr 2003

klimatik

Момци елит имат 2 категории супер евтини - буклуци и сравнително скъпи които са идеални!

12. Member
    Тук е от
    Oct 2002

klimatik

Аз признавам само Futjitsu General и дъщерната им фирма Excel. Разпространяват се от фирма БулКлима (във Варна поне). Имам го от 5 години и работи отлично. При климатика освен марката под внимание се взима и монтажа и потръжката. А БулКлима са ПЕРФЕКТНИ в това отношение. Като компромисен вариант препоръчвам Hair (нещо такова беше). А за Елит все едно че купуваш котка в чувал - незнаеш какво ще ти се падне. Почти сигурно ще работи една година, но после.......

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

klimatik

Кат знам старият ми руски климатик колко години бачака и още не се е повредил що и тези на елит на да бачкат.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2002

klimatik

помните ли онези горещи ветрове от Сахара 2001 май бея,те от тогава се навих да си взема куиматик,та тогава избирах гуедах аз ,тъй правя преди да взема нещо ,абе изкълвах всичко по въпроса от брошурите.накрая сметнах че е добре да дам повече пари

и да си взема PANASONIC инвертор,много съм доволен , разликата между инвертора и другите е че инвертора е по мощен и по икономичен и работи на по ниски температури,той е с променлива мошност от 200W-1400W докато аналога работи или на 800 или спира.Та съвета ми е ако го взимаш и за отопление купи си хубав

Елита няма да ти свърши работа Mitsubishi също са хубави

но ако е само за охлаждане земи си Елита []

16. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

klimatik

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by old firehand

помните ли онези горещи ветрове от Сахара 2001 май бея,те от тогава се навих да си взема куиматик,та тогава избирах гуедах аз ,тъй правя преди да взема нещо ,абе изкълвах всичко по въпроса от брошурите.накрая сметнах че е добре да дам повече пари

и да си взема PANASONIC инвертор,много съм доволен , разликата между инвертора и другите е че инвертора е по мощен и по икономичен и работи на по ниски температури,той е с променлива мошност от 200W-1400W докато аналога работи или на 800 или спира.Та съвета ми е ако го взимаш и за отопление купи си хубав

Елита няма да ти свърши работа Mitsubishi също са хубави

но ако е само за охлаждане земи си Елита []

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">Разликата межу инвертора и другите е че се използва един по специален компресор(спираловиден компресор), който може да работи на мокър ход без да се повреди. От там идва по голямата ефективност на инвертоните климатици. Проблема е че тези компресори имат голямо КПД само при малко мощности.

17. Member
    Тук е от
    Feb 2003

klimatik

Повтарям още веднъж, че с тези климатици Елит хората и се топлят и се охлаждат и не е имало проблеми.

18. Тук е от
    Apr 2003

klimatik

Най хубавия климатик е студентскя климатик.

Охлажда гореща стая 10*7 за 30 минути и не само охлажда но и овлажнява въздуха.Не работи на ток а на Вода.И хар4и толкова колкото го пуснете.

Конструкцията е нали4на във всяка баня на бл 18 Към студентски общежития Варна.Представлява душ с регулируемо подаване на водна струя.Понеже тук водата е МЕГА студена трябва просто да развиеш кран4ето на душа и да оставиш вратата на банята отворена.

Поради липсата на водомери разхода на този вид климатици се равнява на 0.

[:D][:D][:D]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе