Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 24 от общо 24

Автосалон 2003

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Автосалон 2003

Именно, затова бих се изказал, че този Автосалон не би предложил някаква огромна изненада, ако сравним например с миналата година. Оттук и съждението, че не сме много напред....

Но това е, за съжаление трябва да се задоволим с наличното

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Автосалон 2003

DaveMF, миналата година ако си спомняш имаше болид на Ferarri

Muncho, изложението наистина се организира от СВАБ, затова марките са винаги едни и същи. Все пак в България няма представителство на Порше или Ферари или други екзотични коли. Но все пак се представят най-новите модели и изложението за трети път е включено в списъка на Международната организация на автомобилните конструктори - OICA, редом със утвърдени международни автосалони като този в Женева, Франкфурт, Детройт и Токио. И между другото новата петица на BMW се представя за първи път на този салон, защото салона в Франкфурт е след нас:-)) А относно продажбите мога да ви кажа, че някои коли са продадени още преди да ги докарат на автосалона. Най-бързо се продават най-скъпите. Има тенденция търговския характер на изложението да намалява с всяко издание и да се утвърждава като място, където да се показват само новостите.

Само според мойто скромно мнение, миналата година имаше много повече за гледане:-))

4. Member
    Тук е от
    Apr 2001

Автосалон 2003

Моите впечатления: слаба организация - за разлика от минали години нямаше безплатен транспорт като изключим онези диви маршрутки, в които се събират по 20 човека при 100 градуса жега. За сметка на това по всички 114 имаше контроли на рояци, предусетили далаверата. Самия салон - Z4, 5цата на БМВ (аз пак си оставам фен на страхотната 330и която беше там) и невероятната Ланчия, новите серии на Ауди (А8, А3 - най-накрая не прилича на голф, А4). Форд със СтреетКа - осакатен роудстър, но и евтин. Страхотния Плуриел на Ситроен. Също така и новия Ягуар. Този път поне в повече коли можеше да се влиза. Останах очарован от Рено, не съм го очаквал че може така да стане. Много удобни коли, макар и с ужасен дизайн.

Аз лично много харесвам дизайна на Пежо, но след този автосалон от БГ представителя им няма да си купя. Защото когато исках да ги разгледам бях любезно информиран че в момента се дава пресконференция за журналисти( 10 дядовци бяха черпени с вино и сладки) и не можело да гледам колите разбираш ли. Нищо че съм си платил 6 лева за вход и нищо че можеше да сме спечелят като сигурен клиент за след 10тина години[]. Казах им учтиво да вървят на ***** си *****. Иначе 306цц е невероятен и даже можеше да го кръстят 607цц защото по дължина е колкото 607цата - поне така изглеждаше от 5 метра.

Аз чаках наградка от дир.бг и спечелих един невероятно куц химикал. Имаше общо 4 хубави награди - една шапка, малка количка и кво беше още. Друго беше промишлени количества химикали и запалки.

Като добавим и цените на кебапчетата и бирата около изложението, цялото удоволствие бе над 10лв.

НЕ СИ ЗАСЛУЖАВАШЕ като цяло. Аз лично повече да ходя като маймуна на такива изложения няма да го бъде при тези цени. [V]

5. Тук е от
    Feb 2003

Автосалон 2003

Също така няма Бентли, Ферари, Ламборджини и Порше, а тия коли хората ги карат както българите ладите

Шегаджия!!!

6. Member
    Тук е от
    Apr 2001

Автосалон 2003

забравих да ви наведа на мисълта колко пари се правят от подобни изложения - събираш пари от изложителите, от посетителите, от рекламодатели. и като цяло следва да е безплатно за посетителите защото това е страхотна реклама.

имаше невероятна аудио-видео система за кола за 46 000 лева.. имаше всичко само дето нямаше и лаптоп за тия пари инсталиран вътре. също не ви казах че на всички Мерцедеси( на които щанда им беше навън - на жегата) им бяха окислени спирачните дискове - не знам защо така.

и накрая ЕВАЛА на тойота че не участваха. Вече официално са моя фаворит за покупка на кола.

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Автосалон 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ауди (А8, А3 - най-накрая не прилича на голф, А4). </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> Audi са най-скапаните немски автомобили, питай който автомонтьор си искаш :-)

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Автосалон 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">... невероятната Ланчия...

<div align="right">оргинално мнение на KingRex</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Малко не мога да се съглася с това - вярно, невероятно много екстри, ама дизайна хич не ми хареса

10. Member
    Тук е от
    Apr 2001

Автосалон 2003

е аз само лично мнение давам.. всеки има свой вкус..[]

11. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Автосалон 2003

Само да ви открехна че се казва Ланча!

С акуадарк съм съгласен за Аудито, просто е истина!

А като цяло изложението си е една голяма шитня! Всяка година ходя и всяка година все по - голяма шитня, не заради друга а просто е едно и също! Миналата година беше макетче на Ф2001 сега пежо 206 ВРЦ, което междудругото беше само купе! Тук на нашите изложения е най-интересно отвън където има разни дребни "изобретия" като колата на Тояга )!!! Евала на момците!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. за NAV 2003
    От glarus във форум Общ - софтуер
    Отговори: 5
    Последно: 15-06-04, 21:27
  2. icq pro 2003
    От ilhanbg във форум Общ - софтуер
    Отговори: 9
    Последно: 17-05-04, 19:18
  3. TCO 2003 ?
    От Aquadark във форум Общ - хардуер
    Отговори: 1
    Последно: 25-06-03, 19:10
  4. ? за Win 2003
    От DJ във форум Windows
    Отговори: 3
    Последно: 14-06-03, 10:21
  5. UT 2003
    От dika във форум ИГРИ
    Отговори: 28
    Последно: 25-09-02, 00:33

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе