The_UFO, като знам какви места има в Пловдив и околностите, може ние да дойдеме при вас[;)]
Преглед за печат
The_UFO, като знам какви места има в Пловдив и околностите, може ние да дойдеме при вас[;)]
Кво стана с филмчето?
Тоз Лило ще го бием.. няма го никакъв. да се обади.. аде бре човек ко стана..
Май филмчето се затрило :( Все пак още официална версия по случая няма...
3Di да почерпи веднага[;)]
Linux Loader, как успя да затриеш филмчето бе човек..толкова го чакахме, особено някои хора[;)]
Веднага предлагам да се ходи някъде, за да се направи ново филмче[:D]
Тука пръст, струва ми се има 3Di. Може би е подкупила LLoader и е закупила правата над филмчето. ?!? [:D]
Не бе хора това не е сериозно.. не е възможно да се е затрило.. не е ИСТИНА>>.. толкова го чаках...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">The_UFO, като знам какви места има в Пловдив и околностите, може ние да дойдеме при вас[;)]
<div align="right">оргинално мнение на Sunny</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ами ако отидем на известната местност "Джамура" в подножието на Бачковския манастир да опънем по 3-4 кебапчета по 30см, и да им изпием бирата няма да е зле ;))
Ако Dreamer се навие да организира нещо...аз съм твърде зает за организиране на такава дейност [xx(] Има време лятото е пред нас :)
Не се е затрило, .... търпение.
Syjelqvam za zabavqneto ne sum podkupen ot nikoi no prosto nqmah kak da ripna filma taka kakto nqmah i vreme i kak da go ripna no ve4e e ripnat i shte go predam za redakciq malko :) i sled tova shte budq uploadnat taka 4e oshte malko tyrpenie
Тая редакция поражда съмнения в мене... да не го цензурирате :))). Искаме го цялото! Както е в оригинал. :))))
Е сега, поне черни лентички ще сложим на груповката с Таня Боева
Ееее, стига де, вие ще вземете да редактирате интересните работи и да стане като научно - полулярен филм...никакви лентички, чухте ли?
Бре и цензура се налага. Свобода на ... всичко ;-)
Свобода на словото... на мене не ми треат пари не ми треа власт.. само любов, свобода и човешки правдини