Страница 1 от 5 123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 75

Впечатления от Елена!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Впечатления от Елена!

Така явно няма никой да се сети да изрази какво мисли за краткото ни посещение в Елена. Затова аз ще започна тая тема тук /като най-малък/ мисля че имам това предимство, пък и Slero така нареди. Тук значи ще пиша в точки какво мисля.. и на какви мисли ме навежда спомена за Елена.

1. Кмета на Елена е много готин човек. Изказвам му почитанията си

2. Таня Боева не може да пее/това го знаех и преди това/ - но другите го откриха тепърва

3. Кафето не знаеше какво става, но затова пък се оказа добър танциор.

4. Докера отново пи много, но този път не го хвана рано рано/нещо което учуди дори мен/

5. 3Di отново му беше стабилна компания в бирената сесия

6. Запознах се със сума ти готини хора които не знаех че дори съществуват...

7. Елена е много хубав град - Една архитектурна забележителност, макър пътищата да не са първо чудо!

8. Еленското ханче е райско място.. ще се върна някой ден

9. Не дойде нито един от Варна и от Пловдив,/леле как съм ги псувал/ а пък тех колко треа ги е яд.. просто не е истина...

10. Колегите от HardwareBG са големи любители на бирата и текилата.. особено на текилата

12. Григор@HardwareBG става за сервитиорка!

13. Яд ме е че пропуснах финала.. туй с хвърлянето в басеина в 2 и нещо нощес..

14. Крис изглеждаше значително по-пиян отколкото беше в действителност защото му донесоха мастика вместо водката която си беше поръчал

15. Dark Skywalker@HardwareBG определено учеше за хакер.. четейки книгата "ХАКЕР"

16. Сина на Sunny е голям сладур, жалко че не мога да изразя такова мнение за сина на Крис ама нямам голям допир с него.. може би някой друг ще каже. Все пак това са следващите форумци Да пребъдат поколенията!

17. Палачинките бяха сурови...

18. Бирата беше хубава.. но то навсякъде е хубава/ехх бира, ех кеф../..

19. Незнам вече какво да пиша но колегите да ме допълнат ако нещо съм изпуснал

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Впечатления от Елена!

голямо "сори" от Варна :[

4. Gadget
    Guest

Впечатления от Елена!

Correction:

по т. 4: Dockera пи много, но слабо и заспа не от бирата, а от т.нар. музика

по т. 5: 3Di се влючи в бирената сесия много късно, едва след като не можа да понесе сесията на Таня Боева

по т. 9: Тези, които не дойдоха са големи длъжници (изключение правят някои, заради лични проблеми)

по т. 13 (фатална, оказа се "бъг" на програмата): Очаквам повече инфо от свидетели на събитията...

по т. 16: Алек (синът на Крис) също е сладур, но се мръщеше. Още не можеше да свикне с водата в басейна

по т. 17: Сандвичите пък бяха малки... 4 (четири), но по 2 (два) лева всеки не стигнаха на Dockera, за да закуси

по т. 19: Много рано и ти сдаде фронта, но всеки ще допълни нещо, за да се нареди пъзела

5. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Впечатления от Елена!

Само да се оправдая по 19 точка.. вярно е, че легнах рано(1.50), но все пак не бях спял от петък.. или пък беше четвъртък.. не петък.. което прави 36 часа.. даже 38

6. Member
    Тук е от
    Aug 2001

Впечатления от Елена!

Аз лично си прекарах много добре. Бях свидетел на нощното къпане. Някои хора (те си знаят кои) искаха да ме направят и мене участник, ама аз не изявих голямо желание. Чакам някой да прати/публикува снимки, има какво да се види.

7. Тук е от
    Feb 2003

Впечатления от Елена!

До ден два обещавам да ъплоадна поголямата част от сниманото от мене ( обещавам няма да има звук) а и чакаме и от другите които бяха с фотоапарати да уплоаднат снимките

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sarajevo

Впечатления от Елена!

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">9. Не дойде нито един от Варна и от Пловдив,/леле как съм ги псувал/ а пък тех колко треа ги е яд.. просто не е истина...

<div align="right">оргинално мнение на Deadmaker</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Много ме е яд /ама не днес/, че прекарах цяла седмица над учебниците за да (се опитам) да взема днешния си изпит, но това е съдбата. Някои пият, други учат. Нема как...

Поздрави от Пловдив Псувайте ни на воля, ние не'а се сърдим... за какво ли

10. 3Di
    3Di е офлайн
    Member Аватара на 3Di
    Тук е от
    Dec 2001

Впечатления от Елена!

Много готино си изкарах...почти всичко беше чудесно, само защо ли се чудя дали искам да видя публикувани снимки...[:I][:I][B)]

11. Тук е от
    Feb 2003

Впечатления от Елена!

3Di незнам но маиче имаш едни страхотни снимки с Таня Боева големи приятелки станахте

12. 3Di
    3Di е офлайн
    Member Аватара на 3Di
    Тук е от
    Dec 2001

Впечатления от Елена!

Танчето RULEZZZ...искам плакат за десктопа си

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Впечатления от Елена!

Поздрави за всички!

Невероятни хора и компания, прекрасно място и бездънни халби... =))

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Варна

Впечатления от Елена!

Баси не можах да дойда така ме яд !

Кога ще се събираме пак .

16. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Впечатления от Елена!

Айде пак е понеделник и пак на работа( Как ми се искаше да си останеме на това райско кътче още няколко дни...

Бих искала и аз да кажа няколко думи за тази страхотна сбирка. На първо място да благодаря на Slero за страхотната организация и за грижите през цялото време[] Ех и аз успях да се изцепя няколко пъти( Slero, sorry за "селските девойки, лошата настилка в града и ....за таблата"[8D]

Искренно благодаря и на всички, който се занимаваха с това малко "чудовище", което Deadmaker нарича "сладур" - малкото форумче Криси:-)) Собственика на ханчето трябва да му е благодарен, че поправи всичко счупено в детския кът:-))

Благодаря и на Dockera, Gadget i Deadmaker за търпението с него и се извинявам за нанесените физически травми.

Много се изкефих на приятелството, което се породи между 3Di и Таня Боева - даже разбрах, че сутринта си е пила кафенцето на найната музика[] - това се казва фенка:-))

Всички, които не дойдоха могат само мноооого да съжаляват за това.

Много беше смешен кафето как на тази дивна чалга, той си чуваше жици и си се кефеше[:D] А и на опашката на хорото си ги танцуваше едни самосиндикални...ама голяма веселба. Прав е Григор от Hardwarebg - дори и на тази музика трябва да се веселиме[:D]

17. YG
    YG е офлайн
    Member
    Тук е от
    Mar 2002

Впечатления от Елена!

Ами и аз искам да благодаря на Slero за организацията. Изкарахме мисля повече от страхотно - всеки си беше скица по своему ;-)) . Таня Боева - какво пък преживяхме го, всеки прави това което може (или поне така си мисли) важното е че купона си стана.

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Впечатления от Елена!

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Танчето RULEZZZ...искам плакат за десктопа си

<i><div align="right">оргинално мнение на 3Di</div id="right"></i>

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Спешъл едишин - http://www.mediapool.bg/emo/tanq&3di.jpg"]десктоп за ценители...

От утре се пускат в производство - тениски, ключодържатели и запалки... ))

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 5 123 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Почивка в к.к. Свети Константин и Елена (мнения и препоръки)*
    От hippie във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 6
    Последно: 24-02-09, 12:52
  2. Молба към жителите на Елена ;)
    От Pa3KaTaH във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 22-02-06, 13:03
  3. Елена или Априлци
    От Vandal във форум Анкети
    Отговори: 7
    Последно: 16-06-05, 17:22
  4. Клипът от Елена е готов !!!
    От DeathKnight във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 32
    Последно: 19-08-03, 03:15
  5. SetCom.bG среща - 21-22 юни - град Елена...
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 42
    Последно: 23-06-03, 01:32

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе