Така явно няма никой да се сети да изрази какво мисли за краткото ни посещение в Елена. Затова аз ще започна тая тема тук /като най-малък/ мисля че имам това предимство, пък и Slero така нареди. Тук значи ще пиша в точки какво мисля.. и на какви мисли ме навежда спомена за Елена.
1. Кмета на Елена е много готин човек. Изказвам му почитанията си
2. Таня Боева не може да пее/това го знаех и преди това/ - но другите го откриха тепърва
3. Кафето не знаеше какво става, но затова пък се оказа добър танциор.
4. Докера отново пи много, но този път не го хвана рано рано/нещо което учуди дори мен/
5. 3Di отново му беше стабилна компания в бирената сесия
6. Запознах се със сума ти готини хора които не знаех че дори съществуват...
7. Елена е много хубав град - Една архитектурна забележителност, макър пътищата да не са първо чудо!
8. Еленското ханче е райско място.. ще се върна някой ден
9. Не дойде нито един от Варна и от Пловдив,/леле как съм ги псувал/ а пък тех колко треа ги е яд.. просто не е истина...
10. Колегите от HardwareBG са големи любители на бирата и текилата.. особено на текилата
12. Григор@HardwareBG става за сервитиорка!
13. Яд ме е че пропуснах финала.. туй с хвърлянето в басеина в 2 и нещо нощес..
14. Крис изглеждаше значително по-пиян отколкото беше в действителност защото му донесоха мастика вместо водката която си беше поръчал
15. Dark Skywalker@HardwareBG определено учеше за хакер.. четейки книгата "ХАКЕР"
16. Сина на Sunny е голям сладур, жалко че не мога да изразя такова мнение за сина на Крис ама нямам голям допир с него.. може би някой друг ще каже. Все пак това са следващите форумци Да пребъдат поколенията!
17. Палачинките бяха сурови...
18. Бирата беше хубава.. но то навсякъде е хубава/ехх бира, ех кеф../..
19. Незнам вече какво да пиша но колегите да ме допълнат ако нещо съм изпуснал