"На C: е инсталирана 98 SE, а на D: -ХР. И двата дяла са на NTFS."
бисер на GuRu
[:)]
Преглед за печат
"На C: е инсталирана 98 SE, а на D: -ХР. И двата дяла са на NTFS."
бисер на GuRu
[:)]
Вече се извиних за направената грешка.......в бързината става всичко. Все пак малко от малко разбирам от компютри...;((((
GuRu, не бъди така докачлив. Аз пък разбирам малко от много ама не се оплаквам, нали?!
Веднъж си сготвих уин-а. Хакнах му аз чубрица и магданоз, вкарах му една ракия и се получи следний пост:
Омайващи мисли, очакване свято...
Треперещи пръсти, обливащ екстаз...
Нощта ни залива със сенчести краски...
А Сетком кипи от бушуваща страст.
Там в равнината до реката “Дърбъра”...
рицарят Кайсо размахва безмилостно яростен меч...
Лонгхорн Велики във битка свирепа...
със сетни сили опазва последната крепостна мощ.
Войната в Сетком палата настана...
облени във пот и готови за бой...
зад шлема железен навъсили вежди...
се вихрят бойците със саби небрежни.
Крал Райд-отровител, си тежката дума изрече...
Лорд Малуон се намръщи и строго челото си свъщи...
Редом до него Барон Лупус застана...
А Граф Докера прегърна една млада мадама.
Breii се зарече и за веки веков от бас се отрече...
LaZa подскочи и часове по Корел-а той си проточи...
Слеро от ханчето на връх Елена поглежда...
А Съни и Шумахер отъпкват терена с надежда.
Там в долината се Гаджет подава...
3Di огънят със запалка подгрява...
Разкатан се отрепа да носи дърва...
А Смарти до него коси росна трева.
Designer елха с цветни топки подрежда...
Коледа иде, HGD се още оглежда...
Не търсещ причини за празника нов...
Инженера очаква самия Моллов.
---------------------------------------------
...някъде я няма римата, но това да не ви прави впечатление... :)))
---------------------------------------------
Всяка прилика с действителни лица и събития не е случайна.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Хайде и от мен един линк с наистина ценни неща:
http://www.rousse.org/fun/biseri.html
<div align="right">Originally posted by Slero - 24/06/2003 : 17:17:09</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Диляне, имай милост!!!
[:D][:D][:D][:D]
ей , мерси ти много , че си ме споменала!
щото, отначало, като взех да го чета и тръгнах да се ядосвам, че си ме пропуснала.
и сигурно "росната трева" я хвърлям в огъня, че да вдига повече дим и пушек ?!!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Хайде и от мен един линк с наистина ценни неща:
http://www.rousse.org/fun/biseri.html
<div align="right">Originally posted by Slero - 24/06/2003 : 17:17:09</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Диляне, имай милост!!!
[:D][:D][:D][:D]
<div align="right">Originally posted by Леголас*-*05/01/2004*:* 14:28:26</div id="right">
Сигурно съм ги чел 7629345 пъти, ама все им се смея...
ехеееееееееее и мен ме има:
"Breii се зарече и за веки веков от бас се отрече...
"
Благодаря за увековечаването :), но си изпуснала едно "i" :(.
Аз пък съм чистил флопи пълно със стотинки, щото някакво хлапе си го ползвало за касичка...
Хора, не ме карайте да се чувствам неудобно :(
Аз така или иначе вече си умрях от срам за това, че го постнах тук :(
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Хора, не ме карайте да се чувствам неудобно :(
Аз така или иначе вече си умрях от срам за това, че го постнах тук :(
<div align="right">Originally posted by Profita*-*06/01/2004*:* 01:16:58</div id="right">
Ама какви са тия приказки за срам - ти си нашата гордост:-)) И мен добре си ме подредила с Шуми[:D]
...Нашите прадеди са живели в колиби. Те не са имали дрехи, ризи, нищо освен една дупка, за да излиза пушека. За да си създадат семейство те са разполагали само с един съвсем примитивен инструмент ...
...Докато спартанците ходели на война, жените им раждали деца. За тази цел те били тренирани от най-ранна възраст .
...Като заминавали кръстоносците отнасяли портретите на жените и децата си, а при завръщането си с радост намирали нови деца около вярната съпруга .
...Карл V е роден при леля си, защото майка му тогава не била там .
...Абрахам Линкълн е роден в дървена колиба, която построил собственоръчно.
...В 19 век се развило мисионерството. Нещастните мисионери, които отивали в Китай, се връщали обезглавени.
...След завземането на властта от Мусолини, населението на Италия се удвоило благодарение на личните му заслуги.
...Кенгурото има на корема си джоб, за да се скрие в случай на опастност .
<font color="blue"> -----извън темата----- </font id="blue">
Профита, другия път стихотворение от 700 строфи, за да няма обидени!
[:D][:D][:D]
<font color="blue"> -----извън темата----- </font id="blue">
Не знам, но мене kakarot ме разби с този линк, който ми прати, като РМ.
Не се бях смял толкова отдавна.
Да го прочете и alexandro, то е от техния форум
http://free.netwlan.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8580
Прочетете го, много, ама МНОГО зле.
леле Malone тва е хита на сезона, направо ми се насълзиха очите :)
@Malone
Както беше писал един от участниците в цитираната от теб дискусия "ти не утепа коня, ами направо изби целия обор" :))))))))))
направо е за награда таз
хахахахах