Страница 1 от 4 123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 54

Бисери

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Бисери

Мисля, че направо си има нужда от такава тема, предвид извънредно интересните мнения, с които предполагам всеки от вас се е посмял от сърце. Цитирам и мнение на участник във форума "Samo ot BG forumite moga da napisha kniga;-)))"

Е, аз ще цитирам първото, а на вас оставям да се вихрите тук[]

"...и за всички готови да ме оплуят ще кажа - ако не сте качвали НИКОГА FlexType, файловете с имена на кирилица ще може да си ги четете дори под ДОС, а тези дето са се преебали мощно качвайки тоя 'продукт' - ми за тях остава само са сварят един казан супа, и да прочетат упътването на Любо Пенев"

оригинално мнение на Black Adder

Ето и link за бисерите в ABV.bg

http://forums.zonebg.com/read.php?f=27&i=4480&t=4480

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2003

Бисери

Ето малко от бисерите на моя учител по математика

1.Калкулатор ,таблица учебник ,то не носите та, вие сте професори.

2,Туи е качествено, щото са го правили оранжевите земеделци.

3.Чертаеме първо чертежа после решението.

4.УМ да ви заиде, шапката да ви падне.

5.Ще подобряваме западната раса на негодниците.

6.Tоз ъгъл е остър, щото тая права е по насам.

7.Ето това литературата е математика-вие какво мислите.

8.Ще ядем марули, ще носим цървули и ще равиваме грънчарството.

9.Абе, ще композирате електронна чалга.

10.Сега пишем, опаа ето го птиченцето.

11.Просто като четвъртокурсник от 993.

12.Всичко е математика, останалото чалга.

13.Абе то има нещо чалгисано!!!

14.Абе то това очакване не е като да се срещате с гаджето дали ще доиде или не това е математическо очакване

15.Нал тъи или тъи.

16.Поета е математик без въображение.

17.Това е леко лекомислено момиче-усмихва се на един, а отива при друг.

18.Ще се появят некакви двоикаджииски вируси.

19.Полицая с 28 лева за 7 дена.

20.туи е то мислене на П.Андерсон.

21.Вместо т(теорема)1 е жулнала т2 щото е джвакала дъвка.

22.Оня дебелия тумбак наречен г-н 10%- Божков.

23.Вие сте телепортирани на мозък.

24.Вие сте толкова умни щото аз ви предавам математиka.

25.Сините каски се казват така щото носят сини каски.

26.Вие давате всичките си пари за цигари и алкохол щото сте тиинеджъри.

27.Абее, отварям един ден телевизора...

28.Слушаите ме кво пиша , щото няма да повтарям втори път.

29.КОя дата сме ?14!Цял ден?

30.Вола рови и хвърля на гърба си.Сърби го, ама не мое да се почеше,защото опашката му е къса.

31.Ние сме пещерни хора.

32.993 са като житните бегачи!

33.Смеите се, аз на контролното ще се смея,ще си взема уредбата за смях.

Старши преподавател по математика в УКТЦ по МТТ гр.Правец

<font color="red">DeathKnight: Вземи прочети правилата на форума!!! </font id="red">

4. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Бисери

Хайде и от мен един линк с наистина ценни неща:

http://www.rousse.org/fun/biseri.html

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Бисери

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Бисери

7. Member
    Тук е от
    Jun 2003

Бисери

Абе ко само се заяждате????????[]

<div align="right">оргинално мнение на Sunny</div id="right">

[/quote]

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Бисери

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> Цитирам и мнение на участник във форума "Samo ot BG forumite moga da napisha kniga;-)))"

Е, аз ще цитирам първото, а на вас оставям да се вихрите тук[]

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Вие много хубаво цитирате другарке, може да ви вземат да цитирате и на по-отговорни места, ама любезността и добрият тон изискват като цитирате нечие мнение, изказване, мисъл или каквото там е родило неговата умна глава, да посочите освен другото и името на тоз човечец, а то иначе някак излиза че анонимно същество го е пръкнало туй нещо.

Хайде вземете си бележка /не касова/, че другия път ще има санкции /малеее, колко пияяяяяя [:D]/

10. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Бисери

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">[quote] Вие много хубаво цитирате другарке, може да ви вземат да цитирате и на по-отговорни места, ама любезността и добрият тон изискват като цитирате нечие мнение, изказване, мисъл или каквото там е родило неговата умна глава, да посочите освен другото и името на тоз човечец, а то иначе някак излиза че анонимно същество го е пръкнало туй нещо.

Хайде вземете си бележка /не касова/, че другия път ще има санкции /малеее, колко пияяяяяя [:D]/

<div align="right">оргинално мнение на Black Adder</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

<font color="blue">-------------------------offtopic---------------------------------------

Black Adder, прав си за забележката, поправих се[]

-------------------------offtopic---------------------------------------</font id="blue">

11. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Бисери

е, хората не са виновни че не разбират , и понякога задават глупави въпроси

обаче най-много ми хареса въпроса "User: Text: iskam da popitam moga li da prawa seks po internet v www.abv.bg" ..........

гле'й к'ви работи имало в абв-то, а аз да не знам...............

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Бисери

Това много ми хареса:

Text: iska prosto da razbera ot kude moga da namerq failove za prika4vane, za6toto v moqta kutiq nqmam i dali mojete da mi izpratite takiva?!

[:D][:D][:D]

13. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Бисери

Ето ви някои бисери от моето ежедневие:

Шефа ми(голям *******):Тоя лаптоп да се тествува,НО БЕЗ ДА СЕ РАЗПЕЧАТВА!!

Аз съм в недоумение..

шефа:кво ме гледаш бе овен,маай там,че си е ебало мамата,ей,тия от МАСТ(не е грешка,така си говори) на луната че стъпят още малко,а ние тук с некви говеда се занимаваме...кампютри...простотии...навремето у ДС като ги вкарахме да видиш как и сорсо си казват

Дядо ми в Банкя(след като сме наляли двамата къмто 20 кубика бетон)

Ей Димитре,лабав си...лабав!Аз на твойте години по 30 кубика ги метках сам и после с баба ти до 1 през ноща се гмуркахме[:D]...от вас младите и чеп за зеле не става!тая демокрация мноо ви олаби,ех море,шо небеше навремето да те резнем у бумбако па удри,удри.....

14.  

15. Senior Member Аватара на Zetle
    Тук е от
    Jan 2003

Бисери

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Това много ми хареса:

Text: iska prosto da razbera ot kude moga da namerq failove za prika4vane, za6toto v moqta kutiq nqmam i dali mojete da mi izpratite takiva?!

АААААААААА тва изби рибата (поне около мене) ша издадеш ли кой е тоя бистър ум дето го е сътворил тва та да зема да му "прикача" една ебавка...?

16. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Бисери

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Това много ми хареса:

АААААААААА тва изби рибата (поне около мене) ша издадеш ли кой е тоя бистър ум дето го е сътворил тва та да зема да му "прикача" една ебавка...?

<div align="right">оргинално мнение на Zetle</div id="right">

Zetle, още в първия пост съм го дала този линк - разгледай го, ще се смееш мноооого[:D][:D][:D]

Ето и link за бисерите в ABV.bg

http://forums.zonebg.com/read.php?f=27&i=4480&t=4480

17. Тук е от
    Jun 2003

Бисери

No coment:

"Отижасх при един стругаро-фрезист казжасх му какжо искасх. Пласхтасх си и си готож след 3-4 цхаса. Тои си има и блокцхе и жсицхко"

18. Тук е от
    May 2003

Бисери

На конференция за електронно правителство с отворен код лекторът обяснява, че в Германия е-правителството е изградено на базата на отворен код и разказва колко пари са спестени по този начин. Въпрос от залата: "Аз чух, че в Германия при въвеждането на електронно правителство са били закупени оптични кабели за неговите нужди и тези кабели са стрували милиони евро. Софтуерът с отворен код такива кабели ли изисква, за да работи и ако е така, как тогава се пестят пари чрез него?"

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 4 123 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Бисери (не само от форумите)
    От Mr.TECHNO във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 29
    Последно: 11-08-04, 00:08

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе