А пък аз съм виновника за лошото качество - не съм погледнал да настоя апарата [B)]... иначе съм онзи без ръкавите + единствената дама![]()
А пък аз съм виновника за лошото качество - не съм погледнал да настоя апарата [B)]... иначе съм онзи без ръкавите + единствената дама![]()
Еми аз съм на тая снимка: http://williamdark.data.bg/forum/P1010015.JPG , тоя хърбавичкия с малката чашка, дето се губи между двете големи халби [:D]
Ейййй, ама сте големи мързелии - не може една страничка да спретнете за 2мин. с имената за всеки...[8D]
Е, аз пък нямах какво да правя и отново спретнах за 2мин. десктоп ->>> спешъл едишън2...[:D]
Oste vednuj ste blagodaria na dockera za kartinkata mnogo iako.![]()
Ей варненциии, dockera направо ви удари в земята с този desktop[][:D][
]
Колега, той десктопа як, ама аз не разбрах само, номерата ни някакви по-специални ли са (сиреч със замисъл), или каквото ди дойде на акъла това написа ?
Иначе десктопа е мноо як [] Само дето малко размерите ни са объркани, ма нема как [8D]
10х на всички... [^]
а за номерата - смъсил се намира, но не го търси [:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Мене ма няма на този десктоп.
<div align="right">оргинално мнение на Julian</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Хем шанса ти беше 2 пъти по-голям от моя![]()
awe imam problem neshto ne moga da otworq snimkite ili kato gi izteglq ne sa celite. William prati mi gi na e-maila, da wi widq shto za pi4owe ste [:D]. T.e. tebe te znam ama drugite.Ops e-maila mi e t_palabuikov@abv.bg
![]()
Ok .. Само да се прибера че имам работа и съм навън ...
Едит---
Абе хора.. знаете ли че в HWBG пак се организираме за<font size="5"> 20ти</font id="size5"> Айде който иска да пише да се уговорим ...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">awe imam problem neshto ne moga da otworq snimkite ili kato gi izteglq ne sa celite. William prati mi gi na e-maila, da wi widq shto za pi4owe ste [:D]. T.e. tebe te znam ama drugite.Ops e-maila mi e t_palabuikov@abv.bg
<div align="right">оргинално мнение на t_palav</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Готен ти си фенкак да ти ги пратим на пощата като има ограничение 1mb .
едит: пращам ти ги на няколко писма
едит2: ъъъ сори не чета значи Уилям ще ти ги прати моите ги истрии![]()